Asdforever kérdése:
Miért van az hogy felraktam a windows 7-et a laptopra és semmilyen drivert nem talált (ethernet, wireless, usb)?
Figyelt kérdés
Szó szerint semmit és aztán bedugtam az utp kábelt hogy akkor háta egy újra telepítéssel kiküszöbölni a problémát, mert ugye a win7 okos és ha be van dugva a net felismeri a driverek nagy részét, de nem tudom újratelepíteni, mert nem adja be azt, hogy nyomjon meg egy gombot a telepítéshez semmit formáznám és ujra probálnám de nem engedi! Nagyon idegesítő és nem tudom mit csináljak? HELP!2017. júl. 10. 22:01
1/9 anonim válasza:
Ha nem ismeri fel a hálózati kártyád akkor lehet okos, mert nem fog letölteni semmilyen drivert. Nincs lemezed az alaplapodhoz driverekkel?
2/9 anonim válasza:
Vagy esetleg ha megadod a laptopod modellszámát, adhatok linket driverekhez.
3/9 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy nem tudom törölni róla a rendszert mert nem ismeri fel a dvd telepítőt amikor beállítom a boot-ot akkor se azt csinálja hogy nyomjon meg egy gombot a telepítéshez hanem elindul a windows és ez a baj.. :S nincs net se semmi nagyon rossz :S
2017. júl. 10. 22:26
4/9 Hominida válasza:
Azt hiszem, most vált biztossá, hogy nem neked kellene azt a rendszert újratelepíteni. Ez így nem fog menni, sajnos.
5/9 A kérdező kommentje:
Ez a szakmám de ilyennel még nem találkoztam hogy sehogy nem látja a telepítő lemezt.. egyszerűen hihetetlen a számítógépben látja csak a boot-olásnál nem sajnos..
2017. júl. 10. 22:31
6/9 anonim válasza:
biztos nem dvdról bootoltatod ...
7/9 anonim válasza:
Úgy írtad a rendszert a DVD-re, hogy az bootolható legyen?
Milyen programmal írtad?
8/9 coopper válasza:
Szia.
Próbáld pendrivéről a telepitést (Rufus)
Driverhez pedig nézd meg ezt : https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Sok sikert.
üdv.
9/9 Hominida válasza:
"egy újra telepítéssel kiküszöbölni a problémát, mert ugye a win7 okos és ha be van dugva a net felismeri a driverek nagy részét"
Azt mondtad, hogy ez a szakmád. Remélem, hogy nem a rendszerkarbantartásra, hanem a GYK-zásra értetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!