Intel HD 4000 driver telepítés után szétesik a kép, nincs más, csak csíkozás, háromszög alakú valami, stb. Mi lehet a probléma?
Kicseréltem a laptopomban a procit i7-3610QM-re (Lenovo g580).
A cpu-t felismerte a rendszer (4 mag-8 szál), minden oké, de nincs normális videókártya illesztőprogram hozzá.
Integrált HD 4000 van benne, dedikált nincs.
Már mindent kipróbáltam, de a driver telepítése után csak grafikus és színes vonalak, csíkok vannak és hibahangokat ad a Windows.
Amint eltávolítom a drivert csökkentett módban, minden jó lesz, de nincs videó csak "ÁLTALÁNOS MICROSOFT VIDEOKÁRTYA" (ezt írja az eszközkezelő).
Valaki belefutott már ilyenbe?
Előre is köszi a segítséget.
Már az összeset kipróbáltam, amit lehetet, de egyik sem volt jó.
A 15-ös driver az mi pontosan?
Hol lehet letölteni?
Elképzelhető, hogy rossz lenne a proci videókártyája? Van ilyen?
az a legújabb,2017-es kiadásnak a száma(legalábbis az eleje.)biost frissítettél procicsere előtt?biztos nem rossz,inkább kompatibilitási probléma lehet.
Igen, a legfrissebb BIOS van rajta.
Köszi a linket, kipróbálom, hátha bejön.
Azt írja a telepítő, hogy "A telepítő nem tudott telepíteni egy vagy több eszközillesztő programot.
A telepítő most kilép."
elég baj az.nem tudom honnan töltötted le korábban a drivert,innen próbáld meg.vagy keress régebbi verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!