Megéri SSD-t vásárolnom?
Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapja vásárolt Lenovo Legion y520-as laptopom. És elég lassan indul be, meg pár játékot is lassan indít el. És ebbe a típusú laptopba már lehet szerelni SSD-t. Az lennr a kérdésem, hogy hány GB-os SSD lenne elég ahoz, hogy magát az OP rendszert(bekapcsolási időt felgyorsítsa pl.) és néhány olyan programot meg 1-2 játékot amit rendszeresen használok felgyorsítsa? Na és megéri-e?2017. szept. 14. 15:29
1/7 anonim válasza:
128 GB-s. Természetesen megéri. De lehet, hogy a memóriád megy hamar tele és azért lassul be, előtte tájékozódj de mindenképpen megéri az SSD.
2/7 A kérdező kommentje:
Nemhinném, hogy a memória megtelése lenne a probléma. Hogy tudom leellenőrizni, hogy esetleg az a probléma?
2017. szept. 14. 15:47
3/7 anonim válasza:
Feladatkezelőbe nézd meg, mi eszi ha eszi. Futtass memtestet.
4/7 anonim válasza:
én PC-be tettem 128-as SSD-t. Az Oprendszeré, más nincs rajta.. Nagyon megérte ^^
6/7 A kérdező kommentje:
És hogy tudom azt negcsinálni, hogy az OP rendszer átkerüljön majd az ssdre?
2017. szept. 14. 23:15
7/7 anonim válasza:
Keress rá: windows rendszerek klónozása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!