Haver98 kérdése:
Fagyás, szaggatás, kevés fps probléma egy erős gépnél?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Problémám az lenne, hogy nem régiben állítottam magamnak össze egy konfigot, ami a következő: Intel Pentium G4560 MSI H110m Pro-d Gigabyte Gtx 1060 3gb GDDR5 2x4gb Kingston 2133MHZ Ram WD BLUE EZEX 1TB Chieftec 500w Nagyobb igényű játékok futtatásánál beakad, úgy hogy szinte megáll a játék, Rengeteg fps zuhanást tapasztalok. Ezek teljesen random helyen történnek, van olyan hogy perceken keresztül 90 helyett 35-40 fps-t mérek. Egyáltalán nem érzem egyik játéknál sem azt hogy stabilan futna. Van amikor még a hang is beakad, mint mikor kékhalált kap a gép. Hőfokok jók, proci esetén terhelés alatt sem megy fel 65 felé, és videókártyánál is maximum 75. Vírus nincs a gépen, újra lett telepítve. Kicsit idegesítő hogy a gyengébb videókártyával rendelkező barátomnak sokkal több fps-e van és sokkal stabilabban futnak a játékok mint nekem. Mindent próbáltam már, de ti hátha tudtok segíteni, válaszotokat előre is köszönöm!2017. szept. 14. 14:30
21/21 anonim válasza:
pedig az ilyen akadás bizony gyenge processzorra mutat, nem tud elég gyorsan számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!