TERA (MMORPG) probléma. Gyenge a processzor?
Először is a konfigom:
Alaplap: Asrock Alive NF6P VSTA
AMD: Athlon 64 X2 3800+
Memória: 4GB DDR2 800MHz (2x 2GB DDR2)
Videokártya: Geforce 9800 GT 512MB
Táp: FSP 350W
Letöltöttem a Terát, létrehoztam egy karaktert és elkezdtem játszani. A probléma az az, hogy low és high beálításokon is ugyanúgy szaggat a játék. Én a cpu-ra gyanakszom, mivel most néztem hardveraprón 1-2 ezer forintért árulják. Szóval valószínűleg amiatt szaggat a játék.
A kérdés:
Jól gondolom?
Tera alapból rosszul van optimalizálva normális gépen is van fps drop
A játék csak 2 magot használ amd procikon köztudottan rosszul megy , intelen nagyjából jól , vgaból nem kell erős neki
Ha teheted ne az eu serveren játszál mert szar gagy eventek vannak stb... inkább az usa serveren próbálkozz sokan átmentek oda a régi játékosok közül mert az sokkal jobb
Értem, olvastam valami olyat, hogy minél több mag, annál jobb (valamelyik fórumon írták). Szóval most azon gondolkozok, hogy veszek egy 4 magos phenom-t és reménykedek.
Nem baj ha városban van fps drop, a lényeg hogy fejlődési területen menjen a játék 30-40 fps-el közepes beálításokkal.
Ezt megpróbáltam, kicsit jobb lett, de nem az igazi:
Egyenlőre pedig maradnák az EU szervereken, valamiért ragaszkodom hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!