Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel i7 7700k vagy Ryzen5 1600x?

Intel i7 7700k vagy Ryzen5 1600x?

Figyelt kérdés

Nagy dilemma előtt állok jelenleg? Játékra csak FHD-ben melyik a jobb választás a fenti két cpu közül?

Tudom hogy nem egy árban van de a Ryzenhez még kellene hűtőt vennem és úgy már egy át. Az intelhez nem mert a jelenlegi is jó hozzá.

A kérdés hogy játéknál melyik a jobb és melyik időtállob? Melyiket nem kell jövőre vagy esetleg utána cserélnem ha elfogadható beállítások mellett FHD-ben akarok játszani?

2017. szept. 8. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Maradj Intelnél. SC veri minden teszten, a játékok meg

szarul vannak optimalizálva, nem használják ki az összes

magot (jól).

2017. szept. 8. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem a 2 genes i5 procim teljesít úgy cs go-ban mint a ryzen 5 nyilván csak ebben az 1 játékban de na . :D
2017. szept. 8. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:

CS:GO 4-éves játék, és az oroszoknak is van gyártva, 10-éves gépeken is kell futnia 60 FPS-sel.

Szerintem is intel.

2017. szept. 8. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
nekem nem 60 fps-em van . És 60 fps-el te nem fogsz olyan 1 golyos fejeseket adni mint én 200-300 -al csak mondom .
2017. szept. 8. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem 60 van, de ez még mindig egy filozófia, hogy "60 FPS és kész". CS-ben nagyon nem mindegy, hogy 100 vagy 300 FPS, de a legtöbb játéknál igen. De gondolom a kérdező nem CS:GO-ra akar ilyen procit venni:D
2017. szept. 8. 15:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem.:) Főként a most elkövetkezendő játékokra szeretném vásárolni, mint pl.: SW Battlefront 2, Assassins Creed Origins, COD WWII és stb. Illetve a jővőre érkező Anthem.
2017. szept. 8. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Megint ez a 60-300 FPS.

60 FPS-el is el lehetne érni azt, amit 300-al, HA

az adatfeldolgozás normálisan történne. Mert itt

az a gond, hogy a kontrolok feldolgozása FPS függ-

vényében történik, tehát nagyobb FPSnél simább a

játékmenet, hiába nem lát az ember 60-nál több

képkockát (60Hz-es monitoron fizikai képtelenség),

de a belső számítások alapján 5x annyi poziciót

számolj a játék.

Ha 500 feldolgozás lenne másodpercenként, de csak

60 FPS lenne a játék, akkor simán verné a 300 FPS-es

élményt is. De nem ez a bevett eljárás.

2017. szept. 8. 22:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért én utána járnék hogy a hűtő biztos jó e rá, mert az hogy rámegy,egy dolog, az hogy le is hűti meg egy másik. Nekem volt pár ismerősöm aki megszívta ezzel. De ez csak egy jó tanács.
2017. szept. 9. 12:08
 9/11 A kérdező kommentje:
A "jelenlegi hűtő"-t úgy értem hogy a mostani ami a gépemben van jó hozzá. Egy Dark Rock Pro 3-as. Nem a gyárira gondoltam.
2017. szept. 9. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:

# 7/9

ezt jó hogy így le írtad szakszerűen. Most már tudjuk hogy nem a grafikus motor csak a hibás. :D

2017. szept. 9. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!