Ryzen5 1500x vagy Ryzen5 1600? Megéri az 1600-as a felárat?
Figyelt kérdés
FullHD-ban nézve mennyivel jobb választás egy 1600 mint egy 1500x?
Megéri a több mint 10.000Ft felárat?
2017. aug. 31. 21:03
1/6 anonim válasza:
Én azért vettem 1600at, hogy ne kelljen a közeljövőbe bezárnom programokat, mikor játszok. Több év cpu bottleneck után igazi megváltás.
2/6 MGéza válasza:
Kapsz cserébe +kettő magot és négy feldolgozószálat, tehát igen.
3/6 anonim válasza:
mindenképp. de vedd hardverapróról, teljesen újak és 5-7 ezerrel olcsóbb.
4/6 anonim válasza:
Ez már eléggé egyéni, játék közben nálam nem fut semmi más, csak a játék, ergo nem biztos, hogy kitudnám használni a 6 mag 12 szálat. Ha éppen jó vétel van, akkor megérheti, de eléggé változik az ára, mert tegnap pcx-en iponon délelőtt 65 alatt volt, aztán estére 72-73 lett, most megint 66.
Hardveraprón valóban van 1-2 eladó, akik árulnak mindenféle Ryzent. De nem is fogsz a Ryzen hirdetésekben úszkálni, most is van 16db, amiből 3 az keres, nem kínál.
5/6 anonim válasza:
1600 -hoz jár Wrath spire hűtő, amivel 3,7 Ghz ig lazán elvan. 1500x-hez nem kapsz hűtőt, úgyhogy ha még beleszámolod az 1500x-be a hűtőt. (új kell, régebbiek nem támogatják az AM4 foglalatot), akkor ugyanott vagymintha megvennég a jobb 1600-at. NEkem is 1600 van. hibátlan. pár évig nem kellessz hozzányúlni.
6/6 anonim válasza:
1500X-hez már van hütő, 1600x-hez nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!