Egy CoolerMaster g750m 750w-os táp nem jó egy Ryzen5 1600 és egy Asus strix gtx 1070 mellé?
Figyelt kérdés
16gb Ram és egy asus b350-f es alaplap.
Ha ehez a táphoz rakom ezeket a hardvereket akkor esélyes hogy leég az egész?
OC-t egyáltalán ne tervezek.
2017. aug. 30. 20:29
1/5 anonim válasza:
Szuper lesz mellé, nekem egy Cheiftec 600W van, egy ilyen konfighoz, mint neked, csak nekem Intel.
2/5 MGéza válasza:
Ki mondott ilyen hülyeséget neked? Nyugodtan megtarthatod az a tápegységet, nem veszélyes. Újonnan megvenni nem érdemes, az már más kérdés.
3/5 A kérdező kommentje:
Egy előző konfigos kérdésemben írtam össze a konfigot hogy milyen és ott mondták hogy az csere mert ehez a konfighoz nagyon nem passzol.
Alaplap: Asus rog strix b350-f gaming
CPU: Ryzen5 1600
CPU hűtő: BeQuiet! Pure Rock
Ram: Corsair 2x8gb ddr4 3000MHz
VGA: Asus rog strix gtx 1070
SSD: Samsung 850 evo 120gb
HDD: WD 2T
És ehhez írtam a g750m-es tápot és azt mondták hogy csere mert az nem jó ide. Azt nem írták miért csak azt hogy nem jó.
(Persze tudom hogy az ár NAGYON nem minden de mégis csak egy 30.000Ft-os táp, és már megvan szóval cserélni sem szívesen cserélném.)
2017. aug. 30. 21:04
4/5 MGéza válasza:
Bizonyára arra gondoltak hogy húzáshoz nem ideális. Mivel nem tervezel OC-t, így ez téged nem érint, de ha tervezel szerintem akkor sem lesz gond. Némi kétséget ébreszt ugyan hogy a tápegység OEM jegyzője a CWT, de nem kell aggódni, bírni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!