Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket ajánljátok?

Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Egeret szeretnék venni.

Egy-két feltételem:

-nagy kézre kell,és az egész kezemmel használom tehát nem az úgynevezett "claw" pózban hanem egész tenyérrel

-rgb világítás (lényeg hogy fehér legyen)

-nem kell magas dpi, nem szeretem max olyan 1600-2000 dpi körül

-az ár a lehető legalacsonyabb legyen

2017. szept. 6. 21:37
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Két éve ezt az egeret használom, tudom egy páran olcsónak tartják a Hama-t, de nekem azóta is kiválóan működik. 4000 DPI ami (mint ahogy írtad) neked teljesen jó (800-4000-ig lehet) és rgb világítás is van rajta. Elég nagy is, és még van rajta backward és forward gomb is illetve DPI állító lehetőség. Nagyon jól csúszik illetve nagyon gamer is. Van rajta fehér szín is, illetve még mellette egy csomó (de nem az egész RGBW skála), tud minden színben pulzálni és van rajta egy Color Cycle effekt is (pulzálva végig megy az összes elérhető színen). A görgője is jó és fonott kábele plusz arany USB végződés van (és tudja az 1000hz-s polling rate-et [lásd: lekérdezési sebesség]) Egyébként ha német autód van akkor gondolom bízol a német minőségben és precizitásban, akkor van egy jó hírem mert ez az egér is német. Nálam nagyon jól bírja, kompetitív e-sport játékoktól kezdve az adventure címekig nagyon jól teljesít és még a 28" 4K monitoromon is nagyon jól siklik bárha oda már néhol kell a 3200-4000DPI (egér centrikusabb címekhez, mint a Counter Strike: Global Offensive). Ha kérdésed van nyugodtan írj!

2017. szept. 8. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!