Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem a fiamnak egy samsung...

Vettem a fiamnak egy samsung evo 850-es ssd-t s adtak hozzá egy cd-t. Mit kell azzal csinálni? Ssd-hez minek kell cd? Miben lesz jobb attól, hisz most nélküle is megy. Nekem Adata ssd-m van s ahhoz nem is adtak cd-t. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 12:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Windows 10? Gondolom...

Start menü:

rejtett mappák és fájlok megjelenítése

Felül lépj át a nézet fülbe

Rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítését pipáld ki.

Így már mutatnia kell őket.

Egyébként:

start menü

lemezkarbantartó

C:\ -RE nyomj entert

és ott alul a Rendszerfájlok törlése.

Ezzel letudod törölni a felesleges updateokat stb. amik rajtamaradtak a gépeden, de már nem kellenek.

2017. aug. 26. 13:06
 22/22 Gábor_79 ***** válasza:

Valószínű, hogy az automatikus rendszervédelem biztonsági mentései híznak és foglalnak helyet. Csinál mindig egyet-egyet win update-nél, driver frissítéskor, programtelepítéskor, meghatározott időközönként. Persze maximalizálva van a felhasználható tárhely.

"Ez a gép" ikonra jobb gomb > Tulajdonságok > \bal oldali sáv\ "Rendszervédelem". Arra rányomsz és akkor látszik mennyi helyet foglal és százalékosan mennyi van beállítva. 10 % talán elég neki.

2017. aug. 26. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!