Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem a fiamnak egy samsung...

Vettem a fiamnak egy samsung evo 850-es ssd-t s adtak hozzá egy cd-t. Mit kell azzal csinálni? Ssd-hez minek kell cd? Miben lesz jobb attól, hisz most nélküle is megy. Nekem Adata ssd-m van s ahhoz nem is adtak cd-t. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 12:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Mi van a cédén? Filmslágerek magyarul?
2017. aug. 25. 12:12
 2/22 anonim ***** válasza:
Nem kell Cd, felejtsd el.
2017. aug. 25. 12:12
 3/22 A kérdező kommentje:
még ki se bontottunk. de érdekelne azért mire jó.
2017. aug. 25. 12:13
 4/22 anonim ***** válasza:

Valószínű driver vagy spec app van hozzá. Felesleges,

netről leszedi OS automatikusan drivert (ha nincs benne

alapból), a program meg mire kijön a CD már lejárt, lesz

frissebb :)

2017. aug. 25. 13:14
 5/22 A kérdező kommentje:
Akkor ez a CD annak jó, akinek nincs netje?:))
2017. aug. 25. 13:47
 6/22 anonim ***** válasza:

"Akkor ez a CD annak jó, akinek nincs netje?:))"

- Semmire nem jó, felejtsd el, olyan mint régen vettél dobozos HDD-t és ahhoz is kaptál.

- Persze senki nem vett csak oem HDD-t.

2017. aug. 25. 13:52
 7/22 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóknak:

Az a CD az SSD mellett, nekem legalábbis tartalmazta a Samsung Magician software-t, amivel betudtad állítani az SSD-n lévő rendszert. (Max. megbízhatóság, max. teljesítmény, és max. helynagyság). Ezen opciók közül tudtál választani.

Ajánlott megtenni, mert feleslegesen sok adatot ír az SSD-re, csak úgy magától, ha nincs beállítva.

2017. aug. 25. 14:41
 8/22 A kérdező kommentje:
És mit csináljak az adata ssd-vel amihez nem volt cd? keressen a neten adata drivert? és eztamit irsz meg lehet tenni azon az ssd-n is amin már rajta van a windows?
2017. aug. 25. 15:14
 9/22 Gábor_79 ***** válasza:
A Samsung Magician szoftvert a gyártó oldaláról is le lehet tölteni természetesen. Használni egyébként is windows telepítése után tudnád. Esetleg van még a lemezen klónozó szoftver rendszer migráláshoz. Egyébként a Magician programra nincs szükség. A hozzáértők nem ajánlják, mert nem feltétlen csak pozitív változásokat okoz "optimalizáció" címén.
2017. aug. 25. 17:54
 10/22 anonim ***** válasza:

Attól függ. Például egyenként beállíthatod mire van szükséged, mit csináljon. Bár ezt nyílván nem a kezdők fogják. :D

Egyébként igen, én legelőször max.megbízhatóságra raktam, viszont ilyenkor szinte nem is tudtam játszani a gépen, mert elfogyott a virtuális memória, és bamm. újraindult.

Max.performance-n nincs vele gond, és a random írás is megszűnt, szóval elég ennyi.

Hogy milyen hátulütője van ennek, még nem jöttem rá...

2017. aug. 25. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!