Vettem a fiamnak egy samsung evo 850-es ssd-t s adtak hozzá egy cd-t. Mit kell azzal csinálni? Ssd-hez minek kell cd? Miben lesz jobb attól, hisz most nélküle is megy. Nekem Adata ssd-m van s ahhoz nem is adtak cd-t. Hogy van ez?
Valószínű driver vagy spec app van hozzá. Felesleges,
netről leszedi OS automatikusan drivert (ha nincs benne
alapból), a program meg mire kijön a CD már lejárt, lesz
frissebb :)
"Akkor ez a CD annak jó, akinek nincs netje?:))"
- Semmire nem jó, felejtsd el, olyan mint régen vettél dobozos HDD-t és ahhoz is kaptál.
- Persze senki nem vett csak oem HDD-t.
Az előttem szólóknak:
Az a CD az SSD mellett, nekem legalábbis tartalmazta a Samsung Magician software-t, amivel betudtad állítani az SSD-n lévő rendszert. (Max. megbízhatóság, max. teljesítmény, és max. helynagyság). Ezen opciók közül tudtál választani.
Ajánlott megtenni, mert feleslegesen sok adatot ír az SSD-re, csak úgy magától, ha nincs beállítva.
Attól függ. Például egyenként beállíthatod mire van szükséged, mit csináljon. Bár ezt nyílván nem a kezdők fogják. :D
Egyébként igen, én legelőször max.megbízhatóságra raktam, viszont ilyenkor szinte nem is tudtam játszani a gépen, mert elfogyott a virtuális memória, és bamm. újraindult.
Max.performance-n nincs vele gond, és a random írás is megszűnt, szóval elég ennyi.
Hogy milyen hátulütője van ennek, még nem jöttem rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!