Milyen laptopot vegyek a nővéremnek?
Az lenne a kérdésem, hogy milyen laptopot vagy 2in1 tablet-laptop kombinációt ajánlotok az ügy érdekében ?Nyáron gyüjtöttem egy kis plusz pénzt de félek hosszabb ideig magamnál tartani mivel ismerem magam...1-2 hónap és elköltöm minden féle kütyüre,cigarettára és italokra.A nővérem meg megérdemli most vették fel az orvosira és nincs jelenleg pc a tulajdonában ? Ti milyent ajánlotok ?Nagyjából 100.000ft a plafon(+-20.000ft).Szerintetek ennyiből lehet találni számára megfelelő gépet?Főként filmezésre,web böngészésre,office csomag használatára kéne neki.A lényeg hogy szép legyen,és gyors.Szerintem a 2in1 gépek elönyben részesednek mivel nem is annyira rég dumált arról,hogy mennyire jó lenne egy viszont én még sosem próbáltam és nem tudom mennyire jók.
Válaszokat előre is köszönöm!
Mivel nem adtál meg adatot, hogy mekkora kijelzős lenne jó, milyen felhasználás, használt is jó-e, vagy csak új, ezért ezeket tudom mondani:
Új:
HP 250 (G4-től felfelé), Dell Vostro 3568, Dell Inspiron 5567 (korábban 5559)
Használt (én ezek közül választanék, oldal közepétől kb.):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!