Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek (mérnök...

Milyen laptopot vegyek (mérnökinformatikus szak)?

Figyelt kérdés

A hordozhatóság miatt ami nagyon megtetszett:

[link]

Viszont félek, hogy nem elég erős arra, amire használnom kell majd.Jobb döntés lenne pl. ez a laptop?

[link]

Vagy spóroljak rajta kicsit és megfelelő ez is?

[link]

Leginkább az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek rossz tapasztalata az Asus Zenbook ux305ca-val. Lefutnak rendesen rajta a komolyabb programok is? Esetleg van lehetőség a tárhey bővítésére? A maga 1,2 kg-jával nagyon vonzó számomra, de nyilván nem csak ez a lényeg.

Ha esetleg valaki tud erősebb, 2 kg alatti laptopot ajánlani, azt nagyon megköszönném!:)

2017. aug. 17. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egy DELL XPS 13 9365-öt használok, az még talán gyengébb mint az asus amit linkeltél, mégis bőven elég. És legalább könnyű ^^
2017. aug. 17. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ez bíztató! :)
2017. aug. 17. 19:17
 3/4 anonim válasza:
Teljesen jó egy gyengébb darab is, akár a vivibook-nál is gyengébb is teljesen megteszi. Egy visual studio tökéletesen elmegy nagyon sok mindenen, más meg nemigazán kell :D
2017. aug. 18. 14:51
 4/4 anonim válasza:

Ami jól esik. Igazából tantervileg nem lesz olyan dolog amit ne tudnál bármelyik felsorolt géppel simán kényelmesen megcsinálni. Max ha android emulátort akarsz futtatni, ahhoz nem árt combos gép. (Ez pont kikerülhető ha rádugsz a gépre egy telót) Úgy egyáltalán minden kényelmesebb egy erősebb géppel, visual studio futtatása is.

Én proci helyett ssd-re, meg sok memóriára súlyoznék. Nekem i7-4510U procim van, ssd-vel meg 16 giga rammal elég jól hasít :)

A szállíthatóság is jó szempont, de én pl órákra szinte sose viszek laptopot. Jegyzetelni nem szeretek vele, figyelni meg jobb nélküle. Ha meg akarsz figyelni, ne menj be...

2017. aug. 20. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!