Szeretnék venni 2 laptopot. Egyet a nővéremnek egyet nekem. Viszont 2db eredeti windows 8 Cd-re nincs pénzem. Mit csináljak? A win8 is olyan mint a win7? Nem lehet letöltöttre hátteret állítani stb? (többi lent)
LENOVO g-500 illetve Asus X550CC-XO725D notebookról lenne szó.
Godnoltam elkérem havertól a cd-t, de aztán rájöttem hogy csak háttérkép állítás, téma stb csak eredetivel lehetséges..illetve win7 lett volna rajta és az meg elvileg mindig kiadja h dugjam be az eredeti cd-t stb.. de mint kiderült ezekre a notebookrokra már csak windows 8 at lehet. Mivel lesz rosszabb ha letöltött win8at rakok rá? Van valami olyan amit nem lehet majd használni? Programokat ugyanúgy futtatja? És miért modnják a win8 ról hogy egy sz*r? Anno tudtommal a win7et lesz*rozták..
És ha újra szeretném rakni itthon a gépet majd valamilyen okból? Akkor ha utána is beviszem újrarakják nekem? Vagy a gari megcsinálja?
Illetve az egyik gép extreme digitalnál lennne megvéve, nem tudjátok véletlen itt mennyiért raknák rá? A másik pedig auchanban..
Eleve olyat szedsz, ami aktiválva van, amúgy meg a windows 8 nagyon olcsó, olyan lapost vegyél, amihez adnak és kész, nem sokkal drágábbak.
Semmi baj a win 7-el, kiforrottabb, mint a win 8, de mivel laptopot nem játszani veszel, arra sokkal jobb, gördülékenyebb.
tudsz küldeni egy linket?
Amúgy az asus gép az játékra lenne..meg programozás és photoshopra is..nem véletlen veszem i5 procival meg 8gb rammal :)
Azon te játszani nem nagyon fogsz.
Laptopban az i5 csak két maggal bír, nem 4-el, mint az asztali társa, programozni tökéletes, annak nem kell nagy gép, még a ps is menni fog, ha nem használsz egyszerre 10 rasztert. A játék már húzósabb, ahhoz egy ilyen gép gyenge.
Nem tudom, hol nézted a 25-t win 8-ra, még a bevásárló központokban is olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!