Miért van kevés FPS-em, mikor eddig sok volt?
Kevés FPS-em van cs:go-ban, mikor eddig sokkal több volt.. :(
Ma vettem észre, hogy kevés az FPS-em..Eddig a menüben 280 FPS-em volt, most a menüben van 30 fps..eddig volt játék közbe 80-120 FPS-em, most meg van 9 fps-em wtf..
Nvidia videókártyám van amúgy..Jah, és Laptopom van (Hűtőpad is van alatta).Nemértem mibaja lett..Lehet nempörög jól a hűtő a laptopban??Mert bíztos poros, de egyszerűen nemtudom szétszedni..Két csavar annyira belevan szorúlva, hogy nemtudom kicsavarozni.Már többször is próbáltam.Kérlek segítsetek :(
Nah..Letöröltem az Nvidia driver-t, és feltelepítettem újra (Bepipáltam a tiszta telepítést).Mostmár újra régi minden..Megvan a 90-120 FPS :D
Megnéztem a HD Sentinel programmal
Ezt írja:
Teljesítmény: 100% (Kiváló)
Kondíció: 100% (Kiváló)
Hőfok: 49 Celsius
Azt írja a Merevlemez állapota hibátlan :D
Amúgy majd holnap ha lesz időd nézz rá a kérdésre, mert ha megint kevés lesz az FPS-em, akkor írok..de remélem már nemlesz többé ilyen..
Háát ilyen nincs :( :(
Imént belépek oszt már megint 30-40 fps menübe, játékközbe meg 8-9 fps :(
Mi okozza ezt??
Nvidia Geforce GT 635m 2gb
És egy Intel HD Graphics 4000
Tudom nemmai darab az Nvidia..2013 körüli játékokat bír..Ami újabb azt már kevésbé.
Lefuttattam a Malwarebytes nevezetű vírusírtót, és talált 8 kártevőt..Ezeket eltávolítottam, ujraindítottam a laptopot, és belépek a csbe és rendben van az FPS-em :)
És a böngésző, meg minden újra hipergyors mint régen :D
Szóval ha van bármilyen bibi, akkor te azonnal jössz ide, és már írod is a kérdést ? Én meg voltam/vagyok győződve arról, hogy az emberek először minden ismert módszert megpróbálnak, majd amikor semmi sem segít, akkor jöhet a kérdés. Nem így lenne normális ?
Ezek után a Csgo-n már meg sem lepődök.
A tanároknak az önállóságot is meg kéne tanítani, a sok haszontalanságon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!