Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van kevés FPS-em, mikor...

Miért van kevés FPS-em, mikor eddig sok volt?

Figyelt kérdés

Kevés FPS-em van cs:go-ban, mikor eddig sokkal több volt.. :(

Ma vettem észre, hogy kevés az FPS-em..Eddig a menüben 280 FPS-em volt, most a menüben van 30 fps..eddig volt játék közbe 80-120 FPS-em, most meg van 9 fps-em wtf..

Nvidia videókártyám van amúgy..Jah, és Laptopom van (Hűtőpad is van alatta).Nemértem mibaja lett..Lehet nempörög jól a hűtő a laptopban??Mert bíztos poros, de egyszerűen nemtudom szétszedni..Két csavar annyira belevan szorúlva, hogy nemtudom kicsavarozni.Már többször is próbáltam.Kérlek segítsetek :(

2017. aug. 19. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mond a címet, indulok !
2017. aug. 19. 20:08
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem arra értem..attól lehet kevés FPS-em, hogy lehet poros a hűtő??Mert akkor addig fogok kinlódni még kitudom csavarozni..Vagy lehet romlik el a videókártya??
2017. aug. 19. 20:12
 3/18 A kérdező kommentje:
Olyan mintha még a böngésző is kicsit szaggatva menne, meg lassabb..
2017. aug. 19. 20:14
 4/18 anonim ***** válasza:
Gondolom IGP+Geforce. Ha az egész kezd akadni stb... Akkor nem a grafkari a hibás. Egyébként tiltsd le a dedikáltat, és próbáld az integrálttal.
2017. aug. 19. 20:22
 5/18 A kérdező kommentje:
IGP és Geforce igen..De miért tiltsam le az Nvidiát, mikor azzal akarok játszani, mert az erősebb..Ja és ha nem a grafkari a hibás, akkor mi??
2017. aug. 19. 20:47
 6/18 anonim ***** válasza:
Csak próbáld ki. IGP-nek is nagyobb teljesítményt kellene ennél nyújtani. Amúgy nemhisz, hogy grafkari a hibás, mert ha az egész belassul akkor tényleg máshol van a hiba. Processzorok nem szoknak nagyon dögleni, de meghibásodhatnak, esetleg nézz rá a merevlemez kondijára...
2017. aug. 19. 20:50
 7/18 A kérdező kommentje:
Merevlemez kondijára??
2017. aug. 19. 20:58
 8/18 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, és az Integráltt-al megvan a 60 FPS simán..De akkor nemértem..Nvidiával miért nincs meg, mikor eddig megvolt..Mert ez igy nemlesz jó..GTA V-zek is, és az Integrált videókártyám azt már nembírná
2017. aug. 19. 21:04
 9/18 A kérdező kommentje:

Megnéztem egy programmal a merevlemez kondíció-ját..Program neve CrystalDiskInfo 7.1.1

Azt írja Kondíció : Jó

Hőfok: 50 Celsius

Ez már sok??

2017. aug. 19. 21:19
 10/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ezzel nézd, többet megtudsz. 50 fok kicst sok, de laptopban elüti...

Töröld le az Nvidiához tartózó drivert. Teljesen, majd töltsd le a geforce.com-ról a legfrissebb stabil drivert. Ha nem a kártya a hibás, akkor ez megoldja.

2017. aug. 19. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!