Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jól látom hogy a kriptobányász...

Jól látom hogy a kriptobányász láz az 1050ti és 1080 videokártyákat nem érinti?

Figyelt kérdés
Néztem az árakat és ezeknek az árai nem emelkedtek.
2017. aug. 14. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Az iPonnál jelenleg 56k az az ASUS 1050Ti, amit még május környékén 48-ért vettem, de volt már 60 is az ára. Nem mondom, nem a legdurvább áremelkedés, gondolom, mert nem népszerű a bányszok között, de azért érezhető.
2017. aug. 14. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:
a 1080 és 1080 Ti "kicsit" érintet. mivel a többit viszik mint a cukrot ezeknek is felment az ára minimálisan. Asus ROG 1080 ti OC kezdő ára volt 155 ropi, a napokban 154-ért vettem. A DDR5x ram nem a legjobb kriptomajomkodáshoz, ezért nem viszik. Jelenleg talán csak néhány 1080TI ami tartja az eredeti árárt, de egyes helyeken ezek is el vannak szállva. Ugyan megjött az Vega 56 meg 64, de egyrészt első órában elfogyott, másrészt amennyire jó lenne kriptobulizáshoz, valamilyen módon AMD el fogja azt lehetetleníteni, így továbbra is a 1060, 1070, RX 480, RX 580 lesz a bányászoknál a befutó.
2017. aug. 18. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!