Bitcoin bányászok még mindig veszik eszetlenül a videókártyákat vagy már elkezdett csökkenni az áruk?
Figyelt kérdés
Szeretnék most pc-t venni, de a mostani árak miatt nem érdemes.2017. jún. 17. 13:48
1/6 MGéza válasza:
Sajnos nem csökken. Majd ha a BC ára ismét padlózik, mint nemrégen amikor 500-800$ körül volt, akkor igen. Ami most normális áron kapható, az az RX 560-460, GTX 1050ti, használtabb, erősebb GTX kártyák, mint GTX 980ti fogható ki 100-120k körül, GTX 780ti típustól függően 50-70k, de ezek árát is picit feljebb nyomta a krónikus vidkártya hiány. 1060 6Gb egyszerűen nem éri meg ennyiért.
2/6 anonim válasza:
Először is: bitcoin-t már évek óta nem bányásznak GPU-val, mert nem éri meg, más valutákra használják.
Bányászatra leginkább olyat kártyát érdemes venni, aminek alacsony a fogyasztása, tehát magas fogyasztású kártyák még mindig vannak, azt nem éri meg bányászatra venni, 170W felett keressél, pl.: 1080Ti
3/6 anonim válasza:
Te is inkább bányászatra használnád a videókártyákat, és nem szg-es játékokra, ha tudnád mennyit lehetne vele keresni.Ja és jól írta a második válaszoló, nem bitcoint bányásznak vele,hanem egyéb cryptopénzeket.
4/6 anonim válasza:
Most az Ethereum minerek miatt tűntek el a videókártyák.
5/6 IQfighters válasza:
Kb vajon mikorra várható, hogy újra normális áron lesznek kaphatók a videokártyák, mert én is ugyanebbe a gondba ütköztem. (Olvastam, hogy majd fognak kijönni csak "bányászásra" kifejlesztett kártyák, csak nem írták mikor)
6/6 anonim válasza:
Egy ismerősöm például soha életemben nem játszott a Commodore 64 óta és most beruházott méregdrága kártyákba amit úgy cserélget mint más az alsóneműjét. Tiszta lázas az az ember. Szerintem egy ideig biztos hiánycikkek lesznek a jó vidikártyák, és az ára is természetesen. Ami még ennél is rosszabb a csúcs processzorok ára is nővekszik úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!