Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem árulnak ilyen...

Miért nem árulnak ilyen videókártyákat?

Figyelt kérdés
Szeretnék összerakni egy gamer gépet és ehhez nézegettem videókártyákat.Kártyát olyan max 60ezer forintért szeretnék venni (akár használtan is).A GTX 960-as videókártyán gondolkozom, de sok helyen olvastam, hogy ár-érték arányban az RX 470 vagy az R9 380 jobb. Igen ám, de ezeket a kártyákat nem lehet már kapni sehol? Mi ennek az oka?

2017. júl. 14. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
GTX960-at már nem gyártják, csak használtan lehet kapni, R9 380 ugyanaz, mint a gtx 960 már nincs gyártás alatt. Az RX 470-ekből meg hiány van, nem lehet venni, ha lehet is kapni akkor túlárazva. Én azt mondom GTX1050Ti, olyan erőben van, mint az r9 380, vagy a gtx 960: [link]
2017. júl. 14. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt mindegyik van eladó, persze használtan: [link]

Újonnan meg azért (sem) lehet már kapni, mert kifutottak. Az RX 470 is már egy éves modell, az R9 380 meg még idősebb. Ha forgalmaznák is, az újabb kártyák "levernék" őket, ugyanolyan áron már jobbakat is lehet kapni (pontosabban lehetne, mivel most az egekben vannak az árak).

Egyébként használtan (még akár garanciával is) lehet kapni 60 ezer alatt már GTX 970-et is.

2017. júl. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!