Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki segítene nekem összerak...

Valaki segítene nekem összerakni egy gépet így?

Figyelt kérdés

Tehát a mostani konfigom gyakorlatilag már nem elég teljesen a mai játékokhoz, és nem lesz elég a számítátechnikai tovább tanulásomhoz középsuliban.

Mostani konfigom:

A8 7600 3.7GHZ

RX460 2GB

HyperX 8GB DDR3 Ram

120GB SSD

500GB HDD

Cooler Master 550W Táp

Gigabyte (Nem tudom milyen alaplap, mert nem rég vette bele uncsitesóm)

Azt szeretném, hogy a táp,ram,ssd,hdd,gépház ugye megmarad, és váltani szeretnék egy inteles konfigra. Még pedig olyanra amiben benne van egy Intel Pentium, vagy egy Intel i5, egy GTX 950 társaságában. Hogy miért is akarok váltani? Mert az AMD nem stabil, 2 éve van AMD-m és csak szívok vele, holott 9 évig volt egy intel pentium 4-es PCm, és egy Nvidia GT9500GTm és 9 évig ment, ez meg 2 év alatt annyi fejfájást okozott, hogy kell a váltás. Köszönök szépen minden segítséget, a max ár úgy 110K forint legyen (ram,ssd,táp,hdd,gépház már megvan)

2017. aug. 11. 18:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Unom mar ezeket a szovegeket hogy rosszat fogtam ki, azert vettem anno amdt mert olcsobb volt, vegul rajottem hogy mar annyit kellett ra koltenem hogy egy i7 es egy gtx1050 hozza 16GB DDR4ramnak az araval felelne meg. Soha ne vegyetek AMDt, olcso, egy evig birja, szar driver, optimalizalatlan kartya, nem kompatibilis.
2017. aug. 16. 05:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Tönkremegy az alaplapja, kisüti a ramot, aminek semmi köze nincs az amdhez, csak chipset... és nem az asust, hanem az amd-t hibáztatja. Erre leakarja cserélni az RX460-t, mert nem elég erős... GTX950-ra, ami gyengébb. A kékhalál is feltétlenül az amd hibája, nem a microsofté. Beszarok. Ha tönkremegy a kapucsengő, szerintem amiatt is nyugodtan kopogtass az amd ügyfélszolgálatán garanciaügyben.

Szerintem vegyél egy macet, ott biztos nem lesz kékhalál és így nem fogod rákenni semmire, mivel nincs mit. Pont az olyanoknak találták ki, mint amilyen te vagy és örülni fogsz neki. De előtte elárulhatnád, hogy milyen számítástechnikai suliba mész, ha egy mérnökinfós kart el lehet végezni egy p4 géppel. Egy komplett clusterrendszer a követelmény a felvételihez?

2017. aug. 16. 06:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Pontosan , egy napra oda adnam neked ezt a gepet es megegyszer at gondolnsd amit irsz, listazom, es ez az amd communityn az rx szeriak top temaja: DRIVER ERROR, GREY SCREEN ON START UP, BSOD IN 3D SOFTWARES,BLUE RED BSOD, DRIVER CRASHES, OUTDATED DRIVER ERROR, PC BOOT UP THAN BLACK SCREEN. Nem konkretan szamtech suliba megyek, ott angol nemet es emelt oraban lesz szamitastechnika.
2017. aug. 16. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!