Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem müködik az új procim?

Miért nem müködik az új procim?

Figyelt kérdés
Helló. Volt egy AMD procim de már régi volt. Vettem egy i7 7700k-t. Eddig nem is volt probléma. Nehezen de belement a foglalatba, viszont nem akar se képet, se semmit adni. bekapcsolom és újra indul, esetleg kise kapcsol csak megy, fekete kép. Mi lehet a gond?Rossz az alaplap?
2017. aug. 9. 19:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2x jelentettem ezt a kérdést, ami TUTI kamu, de a Moderátor nem érti meg, hogy fizikailag nem lehet beletenni másik foglalatba egy procit, ergo a hűtő sem megy fel, vagyis ez egy troll kérdés. Mit nem lehet ezen felfogni???
2017. aug. 11. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Badabum láttam én már ismerősnél szétfűrészelt vízhűtést mert nem fért be a gépházba, pont egy pöcök letörése meg ide-oda mozgó proci ne lehetne? Az emberek akik azt hiszik értenek hozzá nagyon érdekes dolgokat produkálnak:)
2017. aug. 11. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet, de kétlem hogy egy ilyen idióta megtehetné, hogy 100k-s procit vegyen. Valószínű már rég eltelefonálta a pénzét jóslásra meg pénzmágiára :)
2017. aug. 11. 15:50
 14/16 anonim ***** válasza:

MODNAK:

Fizikailag lehetetlen egy Intel procit betenni akármilyen amd foglalatba. Ha mégis sikerülne, akkor a hűtő (egy ember sem olyan hülye hogy anélkül elindítaná) nem megy fel.

Ha pedig nincs processzor egy adott gépben (ami ebben nem lenne, mivel a foglalatba nem megy bele), akkor SEMMILYEN KÉPET NEM AD,ÉS MÉG CSAK BE SEM KAPCSOL, ez viszont a kérdező állításával egyértelműen nem koherens.

Az is gyanús, hogy a kérdező pontosítja, hogy amd procija van. Aztán pedig úgy tesz mintha ő nem csinált volna a rosszat, és úgy tesz mintha nem értené. Egyértelműen csak a balhét keresi, és az is nyilvánvaló hogy a kérdező troll.

2017. aug. 11. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért vannak érdekes emberek, láttam már alakzáras molex

csatlakozót fordítva bedugva (erősebb típus volt az ürge),

aztán csodálkozott, hogy kijött belőle a füst.

AMD és INTEL alaplap illetve proci teljesen más. Egyik egy

téglalap, másik egy kör, hogy kisarkítsam. De erős ember

létezik, aki belerakja, csak aztán nem kell csodálkozni :)

2017. aug. 11. 21:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Asrock 945 gcms foglalatba tettem a Processzort étcsük már meg. Mellesleg igen. cseréltem alaplapot is...
2017. aug. 15. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!