Tönkrement a x99 asus alaplapom és a i7 6800 procim Kicserélték szuperül működik. DE időközben az asus 1070 kártyám ha felmelegedik elkezd furcsán zúgni és sípolni (kb 50c foknál) Fejfájást okoz! Valószínűleg kártya is sérült?
98% hogy táphiba.
Milyen tápod van?
Ilyen gépbe már legalább kellene egy Seasonic G, Corsair RMx, Super Flower Leadex Platinum, EVGA G2/G3.
Valószínűleg a kártya is akkor sérült amikor a többi alkatrész csak nem vettem észre.
Ha nincs játék elindítva 35-40 foknál nem melegszik feljebb, így a hiba nem jelentkezett. Még a ventilátorjai sem indulnak el csak 55c felet. Valamilyen kondi a ludas.
Az elektronikus előtétek is így sípolnak pl. ledeknél ha hibásak.
Én nem vagyok biztos benne, hogy hiba. Lehet csak az új alkatrészek egymásra hatása [link]
Itt meg talán a hang; most nem halgattam bele, de a leírás szerint arról szól a videó: https://www.youtube.com/watch?v=HP73edpQwgc
Mikor először kezdtem használni nem sípolt, de szerintem ez durva.
A 7 db ventilátort lazán levonyítja.
Megnéztem a videót és majdnem ugyan ez a hang csak nem annyira magas és hangos.
Ja és el is olvastam, elég logikus.
Majd azért még megkérdem az 'okos' szervizeseket is mert kíváncsi vagyok a véleményükre.
Újra itt!!
Utolsó próbálkozásból csináltam egy bios resetett.
És a videokártya szépen mondva bekussolt.
Eme alaplaphoz a szervizen kívül senki sem nyúlt.
Most menjek és eresszem le a vizet a fejükről??
Tudom ajánlani másnak is hátha megoldást jelent.
És még is melyik mondja, hogy ez a tápegység biztonságos?
Egy védelem se működik benne, erősen veszélyes.
Én már nem nagyon hiszek a sokk nettes teszt ezért jó azért jónak.
Én még nem láttam olyan számítógépes alkatrészt amit nem találtak volna rossznak.
Van pár műszaki ismerősöm aki megmosolyogja a sok blablát. A probléma táp csere nélkül is megoldódott, és ingyen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!