Megérné váltani GTX 1070-re?
Ebben a modellben gondolkodtam el:
Jelenleg egy Asus R9 290X DirectCU II OC kártyám van. (Egy i5-4690 és 8GB RAM mellett). Persze, a maga szép kis 250-300W-os fogyasztásával és miegymás. Szépen teljesít, de pár játéknál gyengécskének tűnik már FHD-ban is.
Megérné komolyabban elgondolkodnom a váltáson szerintetek?
A válaszokat előre is köszi.
Fogyasztás miatt igen, egyébként ez a kártya még teljesen jó a mai viszonyokat tekintve 1920.1080-as felbontáshoz.
Bár én mindig is nvidia-t vettem, most 970-em van és minden játéknál meg van az 50-60 közötti fps
"Szépen teljesít, de pár játéknál gyengécskének tűnik már FHD-ban is"
azért megnézném hogy nem e melegszik túl véletlen azoknál a játéknál mert ezek a kártyák ha elérik a 95c fokot akkor lefojtják a gpu -t azaz akár 400 -500 mhz-el is vissza veheti a gpu óra jelet ezáltal igen csak csökken a teljesítmény . Msi afterburnerrel monitorozd ki a gpu használatot meg a hőmérsékletet hogy rendben van e , ha nincs akkor egy erős videó kártya hűtés vásárlására sarkalnálak mert csak nagyon nyomott áron lehet eladni ezeket a kártyákat kb 50 ezer .. Ennek a kártyának full hd-ban maxon minden mai játékot vinnie kell !!
Köszönöm a gyors válaszokat.
Ellenőrizni fogom a hőmérsékletet azzal a néhány címmel, aminél gyengélkedik. (Zömében egyébként idén megjelent, erős gépigényű játékoknál jön ez elő.)
Eladni nem tervezem egyébként. x) Nem szeretek túlzottan használt cuccokkal kereskedni. A "leselejtezett" alkatrészeimet általában vagy a testvéremnek, vagy a páromnak adom, ha megoldható és szeretnék.
Mások nézőpontjának is örülnék még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!