GeForce GTX 1070-es videókártyát vennék. GIGABYTE Érdekelne mi a véleményetek a típusról?
Nekem egy G1 van, már használom egy jó ideje és semmi problémám vele. 1-2 helyen olvastam, hogy hangos tud lenni (ventire panaszkodtak) nálam ilyen probléma nem jelentkezett [egyébként sem ez a leghangosabb a gépben :'( ] pedig nálam van már vagy 3 hónapja, ha nem több.
Hogy miért ezt vettem? Mert akkor ez volt olcsóbb :)
Igazság szerint nem sok különbség van köztük.
Hőmérséklet tekintetében kb 74°C-ig képes felkúszni huzamosabb ideig használva (~100%on) Alapjáraton pedig semmi hangja, állnak a ventik (akárcsak más videokártyák esetében :D )
Én azt mondom, hogy amelyik neked tetszik, szimpatikusabb. Olvasgass kommenteket, mellé igazán nem tudsz nyúlni (és válaszd a számodra legmegfelelőbb ár-érték arányút)
Én így csak a gigabyteról tudtam személyes véleményt mondani, csak ajánlani tudom. De nem jelenti azt, hogy az MSI szar, nyugodtan veheted akár azt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!