Mi lesz valószínűleg a problémája a számítógépnek?
Tegnapi nap folyamán villámcsapás miatt tönkre ment a gépem. Az eset után elsőként elindult minden csak képet nem adott a monitornak, pár próbálkozás után hdmi kábelt cseréltem hátha az ment tönkre. Meg is oldotta a problémát legalábbis gondoltam én, elindult, de nem érzékelte az USB portokat hiába dukdostam akárhova az egeret és a billentyűzetet. Sem az előlapi sem a hátlapiak nem működtek. Ezért többször újraindítottam, de semmi. Ezért kikapcsoltam a tápot, visszakapcsolás után viszont megint nem kommunikált a monitorral, a processzor hűtő ment, a vga is és a táp is, de nem töltött be semmit. Pluszban a ház előlapi ledje is kialudt.
Ma felhívtuk a biztosítót valószínűleg vagy el kell vinnem szervizbe vagy pedig kiküldenek egy szakait aki meglesi.
Szerintetek mi romolhatott el?
Köszönöm a hozzászólásokat. Én az alaplapra gyanakszom, a táp ahogy hallom működik, legalábbis árammal ellátja a processzor hűtőjét és a számítógépet.
Hirtelen jött vihar volt. Nem halottam semmit, filmet néztem fülhallgatóval, csak egy hatalmas zajt hallottam, azt hittem felrobbant valami, aztán a gép leállt.
Aztán mondták, hogy a szomszédba becsapott a villám, ott szinte minden elektromos berendezést tacsra vágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!