Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kell vennem még ventit?

Kell vennem még ventit?

Figyelt kérdés
a cpu ugy 65-68 fok környékén van tartós hasznalat közben hogyha ez egy kicsit is káros akkor foglalkozom vele tudnátok segíteni?

2017. aug. 4. 22:12
 1/8 pinkpancser ***** válasza:
Milyen proci? Egyébként meg nem másik venti kell, hanem a hűtőt kitakarítani és a procit újrapasztázni. Meg a házban biztosítani a szellőzést. És persze vedd figyelembe, hogy melegben rosszabbul mennek a hűtések!
2017. aug. 4. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem az alaplapom 38 fok körüli a procim meg 35. Mondjuk ez G4400, a TDP-je 65W, nem csoda hogy ilyen hűvös főleg 3 ventivel a gépházon belül plusz ott a táp is ami hűti magát, auto fancontrolja is van szóval az sem dobja meg nagyon a benti hőmérsékletet. Szerintem ha tartós használatban melegszik így nem kell, nyár van. 40 fok körül van egész nap 10-től este 8-ig. Ez egy külön, ám nem ritka eset, ha most vennél plusz hűtést akkor meg télen csak lennél mert ki sem használod. Szedd le az oldalát, tolj oda egy ventit is szükség esetén és kész.
2017. aug. 4. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Meg igen, az alapvető dolgokat ne hanyagold el (pasztázás, takarítás). Ellenőrizd le ezeket mivel lehet csak egy újrapasztázás szükséges.
2017. aug. 4. 22:25
 4/8 A kérdező kommentje:
A procim egy Intel core i5 6500 3.2ghz és a gép télen lett megvéve úgyhogy nem valoszinu hogy a kosszal vagy a pasztaval lenne gond
2017. aug. 5. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha azóta nem takarítottad meg nem is ellenőrizted a pasztát akkor viszont lehet gond. Tél óta fél év telt el, azért ilyen időközönként nem árt ránézni mennyire is koszolódott. Főleg ilyen melegben lehet fontos.
2017. aug. 5. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Upsz, félreírtam. Az i5-öknek van 65W TDP-jük, a G4400-é pedig 54W.
2017. aug. 5. 15:13
 7/8 pinkpancser ***** válasza:
Ennyi idő után a pasztának még jónak kell lennie (meg ha ellenőrzöd akkor esélyes, hogy kenheted újra). Viszont takarítani nem árt mert a hűtőborda szépen tudja gyűjteni a port!
2017. aug. 6. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát. Nekem mind1, ha takarítok és régebben takarítottam sajnos le kell szednem a proci hűtőjét is (intel gyári hűtő) mivel begyűlik alá és köré annyira a por hogy nem férek hozzá máshogy.
2017. aug. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!