Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki megmondaná?

Valaki megmondaná?

Figyelt kérdés

Miért van ennyire falkapva a Ryzen?

Mivel jobb mint a Intel bármelyik procija?

Néztem teszteket semmivel sem jobb és még drágább is...

Egyedül renderidőben jobb de szerintem az emberek 90%-át nem érdekli a rendreidő...játékban viszont alázza az Intel (pl.i7 7700k vs ryzen 1800x van (többször is) ahol 30 fps-t ráver az i7 és 30ezer ft a különbség...

2017. aug. 3. 21:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az egész AMD vs Intel hülyeség... Azt vedd amelyik neked ár érték arányban megéri. Anno nekem volt egy AMD FM2+-os lapom. Nyilván nem fogok i3-at venni (mert az jobb és olcsóbb) hiszen kellett volna lapot vennem, ezért vettem egy 860k processzort, amivel pont ugyanolyan minőségben tudok játszani mint egy i7-el... Hogy miért? Mert nekem kis rendszerigényű játékokra és netezésre kellett.
2017. aug. 4. 09:03
 12/24 MGéza ***** válasza:
Pont így ahogy a 11-es írja: Amíg az adott processzor képes kielégíteni az igényeidet, addig fölösleges a sárdobálás. Az i7 veri a Ryzent 100fpsvs110! Az anyja! Na hát ennek nem sok értelmét látom. Engem integrálttal bőven kiszolgál egy A10-7700k, ha nincsenek csilli-villi full graf FHD, QHD, 4k mániáim. Baromira nem tart izgalomban ez az FPS háború.
2017. aug. 4. 09:30
 13/24 A kérdező kommentje:

Csak érveket mondtam. Valakinek nagyon is számít.

Csak azt az eggyet nem értem miért kell ennyire ajánlgatni hogy valaki venni akar intel akármit és legalább 1 olyan komment van hogy inkább ryzen. Miért? Mi az év? Miért jobb? Én egyedül erre volnék kíváncsi, de sajnos még egy olyat nem írt senki hogy bebizonyítsa hogy valóban jobb.

2017. aug. 4. 09:38
 14/24 MGéza ***** válasza:

Mi Az érv? Mert 4/8 több, mint 4/4 és azonos árban van, i5 7600k ellen meg már 6/12 az AMD részéről. Nem igaz, hogy sokkal lassabb, nézd meg azt is, hogy nagyobb órajelű ramokkal mi történik. Nem kell külön fizetned, ha húzásra alkalmas procit akarsz venni.

https://www.youtube.com/watch?v=1zRFm0YVQ8M

2017. aug. 4. 09:53
 15/24 A kérdező kommentje:

Ezt korábban le is írtam hogy egyedül a ryzen 5 1600x ami megéri mert jobb mint az i5 6700/7700k de valamivel drágább is, de a többi ryzen nem olyan megérős az átag embernek mert pl i3 6100/7100 jobb mint a ryzen 3 1200.

Szívesen várok még ÉRV-eket (bocsánat a korábbi hibámért).

2017. aug. 4. 10:31
 16/24 anonim ***** válasza:

A pár év amit írtam az még a Pentium idejében van. Ha így gondolod hogy semmit sem fizettek le, akkor Magyarázd el drága hogy miért kelett több milliót fizetni feljelentés miatt.

A 7700k melegedik. Ez tény. Nézz fel nyugodtan r/intel subredditre, és nézz körül hogy akarnak segítséget mert melegedik

2017. aug. 4. 12:10
 17/24 A kérdező kommentje:

Hát nyílván fizetett az intel de akkor sem tettek volna bele hulladék fx-eket. Most hogy a ryzen jó, már azt is pakolják bele.

Ezen kívül melegedik, de akkor sem olyan mint egy fx proci. Tudom az már múlt, jött a ryzen.

Illetve ha belegondolunk hogy pl. I7 7700k=kb.100k még egy ryzen 7 1800x=130k abból a 30k különbségből olyan hűtést veszel hogy le a kalappal. Nem is kell 30-ért veszel egyet 10k-ért (pl evo 212) és a maradékot vagy a videókártyába vagy ramba vagy bármi másba fekteted.

Mint mondtam már sokszor eggyetlen (átlal embernek is) megérős ryzen az 1600x de a többi sajnos (átlag embernek aki pl.játszik) annak jobb az intel.

2017. aug. 4. 13:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Amikor ez megtörtént, akkor meg fx proci nem is létezett. Akkor meg az AMD vezette a poacotae
2017. aug. 4. 14:57
 19/24 anonim ***** válasza:
*piacot
2017. aug. 4. 14:57
 20/24 A kérdező kommentje:
Hát sokat nemtudok de sajnos már máshol járunk nem az ryzennél.
2017. aug. 4. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!