Valaki megmondaná?
Miért van ennyire falkapva a Ryzen?
Mivel jobb mint a Intel bármelyik procija?
Néztem teszteket semmivel sem jobb és még drágább is...
Egyedül renderidőben jobb de szerintem az emberek 90%-át nem érdekli a rendreidő...játékban viszont alázza az Intel (pl.i7 7700k vs ryzen 1800x van (többször is) ahol 30 fps-t ráver az i7 és 30ezer ft a különbség...
Majd mindjart jon a 72%-os felhasznalo, aki minden kerdesnel Ryzenezik, es leirja szepen.
3, 2, 1, es:
1. Mert jó.
2. Több mag, több szál, időtállóbb.
3. Drágább? ಠ_ಠ
4. Mert a játékok nincsenek optimizálva több magra.
5. 30 fps-t vert rá akkor amikor kiadták. Agesa 1.0.0.0-val, és alacsony órajelű RAM-mal
Benchmark, teszt bitte, irni barmit lelehet. Ez a baj, hogy leirjatok mindenhol, hogy fosch az Intel, de semmivel sincs alatamasztva. En nem neztem ennek sosem utana, mert nem erdekel, de amikor itt latom, hogy igy ugy a Ryzen, de nincs mogotte alatamasztas, akkor azert ne mar.
Tudod ez olyan mint matekoran leirni az eredmenyt a tablara a tanar elott, de nincs levezetve a megoldas, nincs bizonyitva. Biztos elfogadja a megoldast, csillagos otossel. :D Mutatsz egy konkret tesztet (fuggetlent, nem fanboyt), ahol az AMD telibefejeli az Intelt, akkor elhiszem. Amig nincs ilyen, addig csak irka-firka.
Mert most egyelore ez a szlogen, hogy tobb mag tobb szal, de jo lesz 30 ev mulva is a Ryzen, de teljesitmenyben sehol a latvanyos kulonbseg jatekok teren. Hagyjuk a munkara jobb a Ryzent, tudjuk. Csak mint a kerdezo is irta, atlag felhasznalno nem Millenium Falcont renderel 10.000.000 poligonnal, vagy nem a Warner Brosnak vag videot.
Peace.
Minden van valami igazság de hiábba több mag több szál ha egy ryzen 3/5-öt veszel minimum 3-5 év és úgy is cserélni kell ugyanígy egy intel is, sőt kevésbé mivel akinek nem renderre kell annak játszani jobb és az is lesz az intel.
A drágább...igen az, sokkal, leginkább az 1800x és a 7700k-nál jön elő 30ezer forint különbég úgy hogy intel jobb (játékra). Ott van az i3 6100/7100 és a ryzen 3 1200 ahol több mint 5000ft különbség van és az intel jobb (játékra).
Egyedül az ryzen 5 1600x éri meg mert úgyahogy mert igaz drágább ( ez igaz az k és x nélküli verzióra is) hogy jobb a ryzen.
De pl ryzen 5 1400 vs i5 7400 jobb az intel (játékra) és olcsóbb.
Négyes köszönöm!!!
Ezt gondolom én is csak féltem hogy felkeresnek és megölnek...
:)))
Felnott ertelmes emberek vagyunk, tudjunk megbeszelni egy temat anyazas nelkul, ervekkel, normalis velemenyekkel, alatamasztasokkal, bizonyitekokkal jelen esetben.
Szerintem még semmiféle probléma nem észlelhető (főleg nem anyázás) de komolyan érdekelnek az érvek mert, eddig valahogy nem tudott meggyőzni a ryzen.
Jöhet pozitív, negatív mintkét oldalról (intel/amd).
Pedig már emlegettem volna anyucit ;D
Az a baj ezekkel hogy fel van kapva első megjelenési napon, amikor az optimizáció kb nulla, és akkor készül el a sok teszt.
A ryzen 5 van játékra, a többi nem nagyon.
Már az Intel is elkezdett több mag / szálas procikat gyártani úgyhogy így is úgy is lesz rá optimizáció.
Én szimplán azért nem veszek intelt, mert az a cég egy jó nagy rakat sz@rszopó inkompetens f@&z.
HALLGASS MEG:
Nem azt mondom hogy a procik rosszak, amiket gyártottak, hanem azt hogy az, ahogyan a vásárlókkal bánnak, és a konkurenciájukkal, na az egy KÉSZ VICC.
Pár évvel ezelőtt, láttak hogy jól megy az AMD-nek, erre fogták a cégeket, akik gépeket raktak össze, és lefizették őket, hogy csak Intel proci vegyenek.
Aztán volt az is, hogy mindenkinek melegedik a 100 ezres i7 7700k. Intel megoldása : nE legyen OC... Egy direkt oc-ra szánt procin.
Aztán jön a coffee lake. És nem lehet majd 200-as chipsettel használni.
Sz@rnak a vevőkre
Ez a 7700k melegedik értelmetlen hablatyolás, általában az intel ellenesek mondjkák ezt. ( akinek van semmi baja nincs vele HÚZVA)
Egyébként nem fizettet le senkit az intel mert vannak amd-s laptopok is (szerintem ezekre gondoltál) a most egyetlen értelmes amd procit a ryzen-t elkezdték belepakolgatni a gamer laptopokba. ( Asus Rog Strik GL702ZC) Most őszinten, melyik gyártó rakott volna fx procit gépeibe ha a legerősebb fx-et egy erőssebb i3, gyengébb i5 megeszi...
És szerintem megnézheted bármelyik nagy céget az is ugyan így tenne mint az intel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!