Szoftveres vagy hardveres hibára gondoljak?
Figyelt kérdés
A gépem mostanság fura dolgokat csinál.Az első legfeltűnőbb:Állandóan reklámokat jelenít meg,olyan oldalakon,ahol korábban nem szokott.A második:A videó(YouTube-on)néha akadozik,de csak a videó hangja,maga a videó nem.Valamint továbbá egyre gyakrabban dob ki az oldalakról a manóba! üzenettel.És eléggé le is lassult,a korábban gyors gép.Mielőtt elkezdődött ez a mizéria,egyszer lefagyott a Chrome,valamint egyszer kék halálozott is a gép.Eddig vírusra gondoltam,de ESET NOD32 8 nem talál semmit.Régebben rákattintottam egy (szerintem vírus) reklámra,de akkor rögtön nem történt semmi.Ez már kb 1,5 hónapja volt,ez a gond meg kb másfél hete van.Mivel érdemes próbálkozni?2017. júl. 26. 17:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem te is sejted, hogy itt valami vírus lesz a háttérben.
2/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!