Hány évente cserélitek, ujítjátok Pc-teket, Laptopotokat?

Van most egy laptopom kb. másfél éve, amit lecserélek rövidesen asztali gépre, mert nem begyere. Ez előtt szintén volt egy laptopom olyan 2-3 évig, azt használtan vettem annak a reményében, hogy jobb lesz, mint az akkori asztali gépem. Tudatlan voltam, nem lett jobb. Előtte meg volt egy asztali gépem jó hosszú ideig, ami nem volt rossz, de teljesen le kellett volna cserélni, hogy érezhető változás legyen, arra meg akkor nem volt pénzem.
Úgy hogy most asztali gépre vissza, mert elég volt a laptopon játszásból, lópénisz és esti fény. Mert ha jobb laptopot akarok, akkor egész gépet kell cserélni, de ha jobb asztali gépet, akkor lehet, hogy csak 1-2 alkatrészt, nem egy egész gépet... De a mostani asztali géppel hosszútávra tervezek, úgy hogy alkatrészeket is úgy válogatok.

Relatív, de asztali gépet újítani 2-3 évente szoktam, nem cseréltem még ki - csak alkatrészeket -
Laptopokat viszont 3-4 év után már "kevésbé" élvezetes használni. Mintha direkt úgy lennének kitalálva, h 3 év után minden elromoljon benne, mert a 2 év garancia lejár. winyó, aku, töltő, ram, proci túlmelegedés kb ezek jellemzőek. 2 laptopom van jelenleg, nagyjából hasonlóak, de az egyik 3,5 éves, a másik 1,5 az elsőt cserére szorulna már.

Asztali gépet ritkán cserél le az ember, mert inkább bővíti. Míg asztali gépem volt, olyan fél évente újítottam, mikor mit, ramot, vgat, hűtést, hasonlóakat.
Laptopokat fél-1 évente cserélem, használtan veszem majd eladom. Nem igazán nyerek rajta, de nem sok bukás van rajta, kevesebb mint egy új gépen. Most jutottam el oda, hogy éltetem legcsodásabb laptopját megszereztem, brutál jó hűtés, brutál jó hardver, és marha masszív dög. Kb nincs rajta műanyag.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!