Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti elromlás miatt milyen...

Ti elromlás miatt milyen sűrűn cserélitek az egereiteket, és kb milyen árkategóriában vásároltok egereket, és ha lecserélitek milyen okkal teszitek?

Figyelt kérdés
én kb 1000-2000 forintos vezetékes egereket szoktam venni, volt ami több mint egy évig vitte de megtört a kábele az usb csatlakozónál és le kellett cserélnem, de volt ami már egy hét után bedöglött... nektek meddig szokták bírni az egerek, és milyen hibával hibásodott meg amit már lecseréltetek?

2014. máj. 4. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:
2 Olcsó, gagyi A4-Tech egerem van, az egyik 3, a másik 5 gombos, egyébként egyformák. Előbbi idén 11, utóbbi idén 10 éves. Egyiket se kíméltem, és még a kábel is eredeti rajtuk. Volt, hogy eltört, de egy forrasztópáka mindent megold, és az a -2 centi nem számít. Nem kell mindig a legdrágábbat venni.
2014. máj. 4. 10:15
 2/3 anti paladin ***** válasza:

Amikor megadják magukat, volt fél év de volt 3-4 is két csere között.

Kontakhiba eddig nem, az elektronika szokott megdögleni.

Szintén pár ezresért veszek egeret, csak arra szoktam figyelni, hogy a mérete és a formája rendben legyen.

2014. máj. 4. 14:40
 3/3 Gputtony válasza:
Olcso husnak hig a leve.
2018. okt. 25. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!