Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan, hogy rossz a...

Van olyan, hogy rossz a monitorom és emiatt akad meg néha a játék?

Figyelt kérdés

Például LoL-ban amikor meghalok és szürkévé válik a kép, akkor kb. 0,1 másodpercig megfagy a kép. És még más szituációkban is szokott ilyen történni, de talán itt a leggyakoribb.

Azért gyanakszom a monitorra, mert egyszerűen nem tudom másra fogni, mert már az egész gépemet lecseréltem egyszer... kivéve a háttértárakat... de azoknak a kondíciója/teljesítménye elvileg 100/100 a hdd sentinel szerint

gépem:

i7 6700

msi b150m bazooka

msi gtx 1060 6g

8gm ddr4 ram

bq pure power 10 400w

wd blue 1tb (ezen van a játék)

wd blue 500gb

A monitor pedig egy régi samsung syncmaster 2043wm (1680x1050)

Minden driver naprakész, és több drivert is próbáltam már a vga-hoz. Még annyi, hogy amikor kapok egy ilyen fps droppot, a cpu és a gpu useage sosem ugrik 100%-ra. Nem hiszem h vírus csinálja, mert ez már évek óta így van és azóta többször is újra lett telepítve a rendszer.

2017. júl. 16. 17:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Kaptam egy választ priviben h ssd-vel javítható ez a jelenség. Végül is logikus, csak nem hittem volna h ennyire rosszak tudnak lenni ezek a hdd-k... legalábbis engem baromira zavar :D
2017. júl. 16. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem rosszak, max csak a tiéddel van valami gond. Kérj kölcsön egy monitort és próbáld ki azon. Utána nem kell agyalni hogy a monitor rossz-e? Vagy sem.
2017. júl. 16. 17:30
 3/5 A kérdező kommentje:
így is úgyis fogok venni egy újat, mert már rászorulok.. van pár hibás pixel a monitoron, és nem a kijelző szélén vannak...
2017. júl. 16. 17:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Ami a hdd-t illeti, nem fogok kölcsön kérni, mert nincs olyan ismerosom aki tudna adni. Venni meg nem fogok, mert akkor már inkább sdd.
2017. júl. 16. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem a hdd-re értettem hogy kérj kölcsön, hanem a monitorra. De sebaj, ha már veszel új monitort, utána kiderül mi a helyzet.
2017. júl. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!