Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes így Xbox One-t venni?

Érdemes így Xbox One-t venni?

Figyelt kérdés
Hitelre terveztem venni a konzolvilágon 18 hónapra 6000 valamennyit kell fizetni 30% thm. 18 hónap kb. Másfél év, másfél év múlva bőven csak az Xbox One lesz a microsoft konzolja? Mert attól tartok hogy nem e jön közbe be egy újabb konzol. Ill. Szerintetek az Xbox One mikor fog véglegesen nyugdíjba vonulni, mikor már nem is adnak ki rá játékot? Kb. Van még 10 éve, vagy még annyi se?
2017. júl. 14. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet megjósolni, de körülbelül még 3 éve van a piacon.

Amúgy hamarosan kijön az Xbox One X, ami egy brutálisan erős Xbox lesz, illetve már kint van az Xbox One S, ami egy kicsit erősebb processzorral van felvértezve, mint az alap Xbox.

Hogy megéri-e azt neked kell eldönteni, személy szerint én nem vennék Xbox One-t, mert a leggyengébb multiplatform hardver a piacon. Vagy megvárnám az Xbox One X-et, vagy spórolnék egy Playstation 4 Pro-ra!

2017. júl. 14. 12:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted az Xbox One X ami egy brutálisan erős konzol 3 év múlva már nem lesz a piacon, mert elvégre az is Xbox One. :) vagy te csak az alap Xbox Onera értetted?
2017. júl. 14. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én alapból nem vennék konzolt hitelre, mert hülyeség. Inkább gyűjts rá, és ha meglesz a pénz, akkor vedd meg. Ezért hitelbe verni magad marhaság. Az meg még nagyobb hülyeség, hogy 30%-os thm mellett szeretnél hitelt felvenni.
2017. júl. 14. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Alap Xbox One-ra értettem, de amúgy jobban belegondolva, ez a ciklus max. 3-4 évig tart még, mégha az Xbox One X-et is nézzük, akkor is, mert az egy ráncfelvarrás, nem igazi generációs ugrás.
2017. júl. 14. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!