Xbox one mellé érdemes gamer pc-t építeni?
Hát ha azt nézzük, hogy a két platform teljesen más irányítással rendelkezik és ebből kifolyólag más az élmény, akkor igen. Pl.: én fifa-val csak konzolon tudok normálisan játszani, de egy CS:GO-t ugyanakkor nem játszanék konzolon, mert igénylem azt az irányítást, amit az egér ad az fps-ekben.
Bizonyos szinten tehát van értelme, ha ennyire igényes vagy gaming téren, de ha azt nézzük, hogy fenntartani mennyibe kerül a két platformot , máris más a dolog.
Ezt mindenki maga dönti el, hogy van-e rá annyi pénz. Én személy szerint nem költenék rá ennyit.
Most nem nagyon kapni G4560-t, illetve a Ryzen 3 a nyakunkon van(Q3-ra igérték)szóval érdemes azt megvárni.
RX 470-t se kapni sehol 100K alatt.
Nagyon egyéni ízlés kérdése, nekem volt olyan ismerősöm, akinek volt gamer PC-je, Xbox 360-a, PS3-a, Wii-je. Aztán a Wii-t oda adta bátyjának, mert neki van két gyereke.
Szóval ha látsz benne rációt, vagy vannak olyan játékok, amikkel PC-n jobban tudsz játszani, vagy csak PC játék, akkor megérheti, igen. És persze ha ez nem okoz gondot anyagilag, tehát nem fogod utána szívni a fogad, stb.
Division benchmark G4560+RX470 kombóval. Elég tud lenni rá, csak nem most, mint ahogy válaszoló206 is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!