Melyik xbox one kontrollert érdemes venni a pchez?
Figyelt kérdés
Most csak így random kerestem ugye a legolcsóbbat, de van egy rakat és fogalmam sincs melyik kéne.
Ti hol vettétek? Melyik éri meg? Mi különbségek vannak a modellek között?
*nekem jó a vezetékes is*
2017. máj. 29. 21:56
1/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy melyiket veszed funkcióban ugyan azt tudja mindegyik,pénztárcád és ízlésednek megfelelően válasz.
2/6 anonim válasza:
Az "S" verziós kontrollerek kicsit jobbak és van bennük alapból bluetooth.
Az Elite kontroller az egy sokkal komolyabb darab, extra karokkal és beállításokkal, de szerintem igazán csak konzolhoz érdemes venni.
3/6 anonim válasza:
Nincs vezetékes Xbox One kontroller, gyárilag mindegyik wireless, de amúgy USB kábellel használható az összes.
Én is a Model S-t ajánlom. Veszel hozzá egy filléres Bluetooth adaptert, és máris van egy vezeték nélküli modelled.
5/6 anonim válasza:
Van egy olyan csomag, amiben adnak egy kontrollert (sima fekete One kontroller) és egy vezeték nélküli USB adaptert. Viszont ez elvileg csak Windows 10-zel működik, szóval csak akkor érdemes ezt a megoldást választani, ha valamilyen 10-ed Windows van a gépeden:)
6/6 anonim válasza:
#5: Szerintem az azóta eltelt 14 hónap alatt már eldöntötte a kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!