Mi az a külső merevlemez?
"Csak mert én mindegyik hdd-tudom hordozni, nem olyan nagy az, simán elfér a kezemben. De a kérdés nem is arról szól hogy hordozható merevlemez, hanem hogy külső."
Ez már csak kötözködés megint. Hordozható merevlemez értelmes embernél külsőt jelent és nem a gépből kivett SATA csatlakozósat mert elfér a kezemben. Ennyiből a videókártya és a CPU is hordozható mert elfér a kezemben. Ugye érted a válaszod értelmetlenségét.
"Ha csak a hordozhatóság lenne az egyetlen előnye, akkor nem lenne semmi előnye. ;)"
Mondj másik előnyt a külső vinyónál!
"Esetleg kifejthetnéd azt is, hogy pontosan mit jelent az, hogy te vállalod a véleményedet. Azt, hogy leírod? Én is leírtam. :)"
Pont a mostani eset bizonyítja, az én válaszom egyértelműen megkülönböztethető a többiétől mert névvel ellátott mert fehersrac csak egy van az oldalon de "72" vagy 76" százalékos vagy ötezer. A nevemen szólíthatsz nem egy hozzászólásszámmal mint a börtönben.
Ja hogy a te neved fehérsrác? Nem nézett rosszallóan az anyakönyvvezető?
te még ennyi sem vállalsz csak azt, hogy 76%-os...
"Rack-ról hallottál már? (erre vonatkozott az életkorodra vonatkozó kérdésem. ;-)"
Igen, de te írtad előnyként hogy nem foglal helyet a gépben. Na a Rack pont helye foglal a gépben. Most akkor döntsd el mit akarsz...
Értem én. Előtte azzal kampányoltál hogy a külső az lehet a hordozható is most meg azt írod amit én, hogy a külső az az USB-s...
5-ös válaszod: "És mik az előnyei azon kívül hogy hordozható?"
Semmi. Az az előnye, hogy hordozható."
17-es válaszod: " Ha csak a hordozhatóság lenne az egyetlen előnye, akkor nem lenne semmi előnye. ;)"
Csak én érzem hogy két válasz üti egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!