Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az a külső merevlemez?

Mi az a külső merevlemez?

Figyelt kérdés
Sosem értettem hogy pontosan mi is az.
2017. júl. 9. 00:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"Csak mert én mindegyik hdd-tudom hordozni, nem olyan nagy az, simán elfér a kezemben. De a kérdés nem is arról szól hogy hordozható merevlemez, hanem hogy külső."

Ez már csak kötözködés megint. Hordozható merevlemez értelmes embernél külsőt jelent és nem a gépből kivett SATA csatlakozósat mert elfér a kezemben. Ennyiből a videókártya és a CPU is hordozható mert elfér a kezemben. Ugye érted a válaszod értelmetlenségét.

"Ha csak a hordozhatóság lenne az egyetlen előnye, akkor nem lenne semmi előnye. ;)"

Mondj másik előnyt a külső vinyónál!

"Esetleg kifejthetnéd azt is, hogy pontosan mit jelent az, hogy te vállalod a véleményedet. Azt, hogy leírod? Én is leírtam. :)"

Pont a mostani eset bizonyítja, az én válaszom egyértelműen megkülönböztethető a többiétől mert névvel ellátott mert fehersrac csak egy van az oldalon de "72" vagy 76" százalékos vagy ötezer. A nevemen szólíthatsz nem egy hozzászólásszámmal mint a börtönben.

2017. júl. 9. 11:28
 22/35 anonim ***** válasza:
Ja hogy a te neved fehérsrác? Nem nézett rosszallóan az anyakönyvvezető? Rack-ról hallottál már? (erre vonatkozott az életkorodra vonatkozó kérdésem. ;-)
2017. júl. 9. 11:33
 23/35 anonim ***** válasza:

Ja hogy a te neved fehérsrác? Nem nézett rosszallóan az anyakönyvvezető?

te még ennyi sem vállalsz csak azt, hogy 76%-os...

"Rack-ról hallottál már? (erre vonatkozott az életkorodra vonatkozó kérdésem. ;-)"

Igen, de te írtad előnyként hogy nem foglal helyet a gépben. Na a Rack pont helye foglal a gépben. Most akkor döntsd el mit akarsz...

2017. júl. 9. 11:38
 24/35 anonim ***** válasza:
Ja te most a 72-es vagy. Na látod ezért nem árt egy Nick-név, okoska...
2017. júl. 9. 11:39
 25/35 anonim ***** válasza:
#23 Mondom én hogy nem tudsz olvasni. Zárjuk rövidre a témát. Rack-be lehet rakni sima lemezt, amit tudsz hordozni ugyan, de helyet foglal a gépben. Ezzel szemben a külső merevlemez nem foglal helyet a gépben, max egy USB csatlakozót. De minden esetben hordozható? Nem. Ahogy a Rack sem. Rack esetében szükséges, hogy a másik gépben is legyen egy Rack foglalat. Nekem Külső tápos külső merevlemezem van, az sem annyira hordozható, hiszen a használatához hálózati csatlakozás szükséges, tehát nem tekintem hordozhatónak. A külső merevlemez egyik nagy előnye a kompatibilitás, többféle eszközhöz könnyen csatlakoztathatod, pl mint a TV, aminek ugye többnyire nincs SATA foglalata. HA pedig a 72%-ot nem vagy képes a 76%-tól megkülönböztetni, akkor nincs is miről beszélnünk. XD
2017. júl. 9. 11:45
 26/35 anonim ***** válasza:

Értem én. Előtte azzal kampányoltál hogy a külső az lehet a hordozható is most meg azt írod amit én, hogy a külső az az USB-s...

5-ös válaszod: "És mik az előnyei azon kívül hogy hordozható?"

Semmi. Az az előnye, hogy hordozható."

17-es válaszod: " Ha csak a hordozhatóság lenne az egyetlen előnye, akkor nem lenne semmi előnye. ;)"

Csak én érzem hogy két válasz üti egymást...

2017. júl. 9. 12:00
 27/35 anonim ***** válasza:
#26 Nem azt mondtad hogy 72%-osból van 5000? Akkor miből gondolod hogy én írtam az #5-ös hozzászólást, pláne hogy ellentmond azzal, amit később állítottam? Próbáld már meg értelmezni az olvasottakat!
2017. júl. 9. 12:08
 28/35 anonim ***** válasza:
Ezért is kell a név, mert azt mondasz amit akarsz.
2017. júl. 9. 15:47
 29/35 anonim ***** válasza:
... mármint hogy a neked nem tetsző de szintén 72%-os által írt hozzászólást már nem te írtad. Ügyes...
2017. júl. 9. 16:02
 30/35 anonim ***** válasza:
#29 szerinted mennyire életszerű, hogy írok valamit, majd válaszolok rá, hogy mekkora hülyeség? (Közvetlenül a következő hozzászólásban)
2017. júl. 9. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!