Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az a külső merevlemez?

Mi az a külső merevlemez?

Figyelt kérdés
Sosem értettem hogy pontosan mi is az.
2017. júl. 9. 00:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Látom csak kötözködni tudsz, nézzük:

Kérdést olvastam és az 1. választ is.

A kérdező 2. kérdése:

És mik az előnyei azon kívül hogy hordozható?

A válasz az hogy semmi.

Pedig a külső és a belső HDD között tényleg csak annyi a különbség hogy hordozható.

Te idekeverdted a pendrive-ot pedig senki nem kérdezte - ezek szerint nálad a kérdés értelmezésével van gond -meg az SD kártyát amire megint senki nem kíváncsi, aztán írtad, hogy használható a külső HDD hálózati adattárolónak meg megosztva meg biztonsági mentést készíthetek rá. Nos erre a belső HDD is alkalmas tehát egyetlen előny az amit utolsónak odabiggyesztettél: "Magaddal cipelhetsz nagyobb mennyiségű adatot"

Magyarán csupán ez a különbség a kettő között, tehát tudok olvasni, te meg csak kötözködni. :)

2017. júl. 9. 10:57
 12/35 anonim ***** válasza:
Pontosan mikor említettem én pendriveot? Ezzel az elég hosszú hozzászólással csak azt támasztod alá, hogy nem tudsz olvasni. (Jó, ezzel nyilvàn csak arra célzok, hogy nem tudod értelmezni az ovasottakat, és nem arra hogy nem ismernéd a betűket. ;)
2017. júl. 9. 11:05
 13/35 anonim ***** válasza:
Mivel csak az én hozzászólásom jelenik meg a nevem alatt - ergo csak én vállalom a véleményemet - így nem megkülönböztethető a többitől. Azt gondoltam hogy a pendrive-os részt is te írtad...
2017. júl. 9. 11:07
 14/35 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy mások vitáznak a nevemben :D Én voltam az, aki elkövette a #4-es hozzászólást. Arra akartam kilyukadni a válaszommal, hogy bár vannak előnyei a külső merevlemeznek, ezek azonban olyan előnyök, amiket egy hétköznapi ember nem biztos, hogy ki tud használni. Kivéve ugye a biztonsági mentés, ezt ugyanis egy teljesen hétköznapi embernek is illene csinálnia.
2017. júl. 9. 11:08
 15/35 anonim ***** válasza:
Ha viszont a "nem foglal helyet a gépben" az egyetlen hozzászólásod akkor megint nem értem a problémádat, mert azzal hogy egy HDD hordozható egyenesen következik hogy nincs a gépben tehát nem foglal helyet. Tehát az egyetlen különbség, hogy hordozható...
2017. júl. 9. 11:09
 16/35 anonim ***** válasza:

"nem megkülönböztethető a többitől"

De, megkülönböztethető. Én 76%-os vagyok, akivel pedig vitázol, az 72%-os.

2017. júl. 9. 11:09
 17/35 anonim ***** válasza:
#15 hány éves vagy egyébként? Csak mert én mindegyik hdd-tudom hordozni, nem olyan nagy az, simán elfér a kezemben. De a kérdés nem is arról szól hogy hordozható merevlemez, hanem hogy külső. Ha csak a hordozhatóság lenne az egyetlen előnye, akkor nem lenne semmi előnye. ;)
2017. júl. 9. 11:13
 18/35 anonim ***** válasza:
#13 Esetleg kifejthetnéd azt is, hogy pontosan mit jelent az, hogy te vállalod a véleményedet. Azt, hogy leírod? Én is leírtam. :)
2017. júl. 9. 11:17
 19/35 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen alapon hasonlítgatunk össze dolgokat, van a vajas kenyér és van a gyros tál. Mindkettő étel. Miért egyek tehát gyros tálat, ha semmivel sem tud többet, mint a vajas kenyér?
2017. júl. 9. 11:19
 20/35 anonim ***** válasza:
#19 Ez azért nem teljesen van így. A Gyros tál nem a vajas oldalára esik. :)
2017. júl. 9. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!