Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akadozik a GTA V?

Miért akadozik a GTA V?

Figyelt kérdés

8GB Ram

Nvidia GeForce GTX 1050 ti

Amd A-10 5800K 4magos

A GeForce experience is very high ra ajánlja de very high on és full lowon is kb 20 körüli az fps-em! Régen az integrált videókártyámon is bőven megvolt a 60 fps!

Meg ha megyek az úton akkor eltűnik alólam az út! Eredeti, steames gta. Driverekből is mindegyikből a legújabb van fent úgyhogy nem az a baj!

2017. júl. 6. 21:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát ez egy jó kérdés. Én a helyedben leszednék minden drivert és utána újratelepíteném őket. Ennél többet nem tudsz tenni, ha ez nem segít, akkor vidd vissza a kártyát gariba. De hátha jönnek még nálam okosabb emberek.
2017. júl. 6. 21:19
 2/19 anonim ***** válasza:
Azt tudom tanácsolni amit az első, leszámítva a "vidd vissza a kártyát gariba" dolgot. Más játékkal próbáltad? Csak a GTA 5-el van gondja?
2017. júl. 6. 21:36
 3/19 anonim ***** válasza:
lehet hülye kérdés . De teljesen le törölted az amd drivereket ? A hdmi kábel ugye nem az alaplapra van rá dugva ?
2017. júl. 6. 21:51
 4/19 A kérdező kommentje:
Minden játék mostanában eléggé akadozik! A videokártyám van bekötve természetesen! Viszont azt vettem észre hogy a processzorom hőmérséklate irreálisan magas! Ez befolyásolhatja?
2017. júl. 7. 00:39
 5/19 A kérdező kommentje:
Ja és a számítógépemet újratelepítettem amikor ez a jelenség előjőtt! Szoval a driverek is jók! Amd driver egyáltalán nincsen rajta!
2017. júl. 7. 00:41
 6/19 anonim ***** válasza:

Mennyire magas a hőmérséklet?

75-80 fok felett hosszútávon nem egészséges neki...

Amúgy ezzel az új kártyával volt amikor jó volt és több FPS-ed volt vagy csak az integrált kártyával?

2017. júl. 7. 00:50
 7/19 A kérdező kommentje:
Használat közben akár 100 fok felé is felmegy! Pedig még csak nem is a gyári hűtőt használom! Hát néztem videókat hogy ezzel a kártyával hány fpseket szoktal elérni ott nekem mindig kevesebb volt de nemhiszem hogy a videókártyám a baj! Leginkább a processzorra gondolok! Csak ha mégse az akkor nem szeretnék újat venni!
2017. júl. 7. 09:40
 8/19 A kérdező kommentje:
Elég régóta lehet folyamatosan 100 fok felett! Mert csak most néztem meg! Csak hogy ilyen magas így lehet keves fps-em meg kesőn töltődő textúrám?
2017. júl. 7. 09:48
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

100fok?! :O

Az nagyon veszélyes hőmérséklet már, nem csoda, hogy alacsony az FPS-ed.

Gyári hűtővel se lehetne ennyi, szerintem elszáradt a processzorhűtő és a proci között a hűtőpaszta. Le kell törölni róla a régit és újra kell pasztázni.

Az is lehet, hogy a gépgázad sem szellőzik rendesen, ekkor érdemes lehet leszedni az oldalát. 70 fok felé lehetőleg ne menjen (bár így a gyári hűtővel lehet, hogy picit e fölött lesz, az nem baj), de 80 fok felé semmiképpen se. 100 fokon használni már veszélyes a processzorra és az alaplapra is...

2017. júl. 7. 09:56
 10/19 A kérdező kommentje:
De ez már maradandó károkat is okozott nem? Az lesz a legjobb ha veszek egy újat? És akkor megoldódik az fps probléma?
2017. júl. 7. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!