Bekapcsolom a gépet,10-20perc és akadozik minden?
Kb 3 hónapja van meg a gépem, újonnan vettem bele minden alkatrészt, eddig minden működött jól, tudtam több órán keresztül is probléma mentesen játszani bármilyen játékkal, de pár napja elkezdte azt csinálni, hogy bármit csinálok a gépen, legyen az bármilyen játékkal való játszás, videó nézés, facebookozás bármi, 15-20perc használás után, játékok esetében 60fps-ről lemegy 15-20fps-re, de ha nem játszok akkor azt csinálja, hogy kb 2 másodpercenként megáll a kép kb fél másodpercre.. utánna néztem hogy ezt miért csinálja, aztmondták hogy rossz a hűtés, jó mondom akkor kitakarítom a gépet, hát igen csak poros volt szinte mindenhol, kitakarítottam rendesen, vissza üzemeltem és ugyan úgy ezt csinálja, de azelőtt 3 hónapig kifogástalan állapotban volt, most meg ezt csinálja, miért csinálja ezt? Valaki tudna segíteni?
I5 6500 3,2ghz
Gtx 750 ti
8gb ddr4 ram
win10 64bit
Vedd le a gép oldalát és nézd meg.
Ha vallami Elite/Black Power akkor nem ad elég áramot a VGA-nak így az visszafogja teljesítményét. Min egy Enermax Maxpro 400kellene egy ilyen gépbe. De drágábban ott a Corsair CX450M, Fractal Design Integra M, FSP Hydro, Be Quiet Straight Power.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!