Miért nem kapcsol be a laptopom?
Áramtalanítsd, ha van benne akkumulátor vedd ki, húzd le konnektorról, majd rakj mindent vissza, várd meg míg lehűl a gép,
ha nem kapcsol vissza, akkor a videó szalagkábel is lehet rosszul érintkezik, vagy más hardverhiba.
Szerviz.
# 5
"Legnevesebb" :DDD
Lehet volt egy lapcsere, amiről nem tudsz és jól jártak veled, te meg kaptál egy fost, ami befosott:DDD
Esetleg bénán rakták össze és eddig bírta...
Az utolsó válaszomhoz szoptam-ot akartam írni.
Nah elvittem a szervizbe. Elem csere stb. 16:30-ra megyek.
Ilyen régi lenne a géped...megeshet bár...fura...mi lehet az a stb vajon...
Minden szerviznek az a célja, hogy időnként vidd vissza.
Látják, hogy "ott" gond lesz, de még bírja majd, hát adják vissza rendben dumával...s jön újra a lóvé-megbízó-te:DDD
Ha jól tudom vannak progik, melyekkel valamilyen szinten a hardveres elemek egyediségét ki lehet olvasni, így beazonosíthatóak és leadás előtt egy ilyet készítve ( amikor még megy a gép értelemszerűen ) kinyomtatni és átvételnél újrafuttatni a progit és összevetni.
Szinte minden szervizes területen ( autó-műszaki, háztartási...) megy az "alkatrészbeszerzés" e módszerrel bár természetesen akadnak kivételek szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!