A RAM elromolhat, ha egy nagyobb RAM-ot igénylő játékkal játszom, mint amennyim van?
4GB DDR3-mas RAM van a gépben és a játék, amivel kb. két hétig játszottam 6GB-ot igényel. A figyelmeztetést ki is írta indításkor, de mivel kevéske FPS-el vitte, így nem siettem a bővítéssel.
Most leáll a gépem és hibaüzenetként a MEMORY_MANAGEMENT-et írja.
RAM -ot nem, de ha több RAM -ot igényelne mint amid van, akkor lapozó fájlba, Swap -ba fogja tárolni a háttér táron.
A gyakori írás/olvasás ezt viszont megviselheti, és okozhat problémát!
Ha szerencséd van, csak sokáig játszottál, és túl töredezett lett a page file, ami következő indításkor helyre áll.
Szia!
Ilyen hibáknál indokolt lehet egy teljes átnézés.
MEMTEST86, és valami SMART néző pl HDDSENTINELL.
Érdemes csekkolni a tápot is.
Mindenesetre a RAM attól nem tud meghibásodni ha kevesebb mint kébe.
De persze a RAM sosem lehet sok. Érdemes megbővítgeni.
Az SSD eltünése viszont nem jó előjel.
SSD firmware friss?
Javaslom vidd diagnosztikára egy szmtech boltba.
Üdv.
Fecóka
u.i.: Szívesen javaslok számtech boltot de csak privátban. Moderátor ne lőjön le.
Szia!
Igen, először én is az SSD-re gyanakodtam, te megnéztem Hard Disk Sentinel-el és semmi hibát nem írt ki. Kb. egy éve vettem(Kingston ssdnow uv400 SATA3 240GB)
Az a baj, hogy a gépemben sok mindenre lehet gyanakodni:)
A tápom is régi (várólistán van már), a videókártyám is meghajtja itt a dolgokat, amit az alaplap nem biztos, hogy meghálál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!