Miért lassabb egy 2,5" winyó mint egy 3,5" nagyobb testvére ha éppen asztali gépbe szereljük be?
Figyelt kérdés
Új winchestert szeretnék vásárolni az asztali számítógépünkbe és egy 2,5" Hitacit néztem ki.A problémám az hogy olvastam topikokban hogy ha egy 2,5" winyót szerelünk az asztali gépünkbe az lassabb lesz mibt egy 3,5" .Miért lenne lassabb ha a chache 32,Rpm 7200 a tárhely pedig 500 Gb.Mert árban egy Hitachi 2,5" jóval olcsóbb mint egy 3,5" kb a fele.A válaszokat előre is köszönöm!2017. júl. 1. 08:46
1/2 anonim válasza:
Ott valamit elnéztél, ha a 2,5 -ös olcsóbb mint a 3,5 -ös.
Ez fordítva szokott igaz lenni, hogy a 3,5 -ös az olcsóbb.
Általában azért szokták mondani, hogy a 2,5 -ös lassabb, mert azok többnyire csak 5400 RPM -vel pörögnek.
Jelen esetben, ez nem igaz, tehát nem lenne lassabb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Logikus gondolkodással én is erre jutottam mivel ha a két meghalytó paraméterei megegyeznek attól függetlenül hogy a méretük eltérő a teljesítményüknek hasonlónak kell lennie.
2017. júl. 1. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!