Új PC-t szeretnék venni, ám az alábbi kettő közül nehéz döntenem. Mit javasoltok?
Főleg játékra kellene, újakra és az elmúlt 5 év távlatából. A processzor sem utolsó, de a videokártya fontosabb, tapasztalataim alapján. Ezek közül választanék valamit. Úgy is számolhatjuk, hogy videokártyát utólag, külön szerzek bele, ha úgy jön ki.
Valamint a kérdéshez hozzátartozik, hogy nem baj-e, hogy a gépeket "használt" címszó alatt árulják? 2 év garancia jár mindegyikre, de azt sajnos nem tudom, mennyire vannak leélve ezek a gépek.
vissza olvastam a kérdést amúgy mert ez régen volt már .
ebben a felépítésben az i5 750 tényleg kevés , mivel egy brand gép amikben nincs overlock funkció és alap óra jelen nem sokkal gyorsabb az i5 750 mint egy i3 2120 .
Ezekben a gépekben amúgy gyári tápegységek vannak és a legtöbb delta vagy fsp beles 350-400 wattosak igaz még a régebbiek de még mindig jobbak mint a kínai 5 ezres gagyik.
Nekem az áruk sem annyira reális pl azért az i7 2600 -os gépért 100 ezret elkérni nagyon felháborító de úgy az összesért.. Miért is?
i7 2600 40k /500 gb hdd 6k / táp 3k/ alaplap 5 k/ ház 2k
ez 56 ezer forint. És ők enne a dupláját kérik érte. Az okés hogy kell a haszon de 50 % -os haszonnal eladni = átb*szás!!! Szerintem 100 kilóért kapsz már hardverapron egy jó belépő szintá kártyás gépet minimum 3 genes vagy 4 genes i5 procival és minőségibb - fejleszthetőbb komponensekkel ! Ettől a cégtől nem szabad gépet venni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!