150-ért videóvágásra milyen konfigot javasoltok?
gépházam is még szerintem jó az otthoni, 1 hét múlva költözök haza akkor tudom megmondani pontosan, hogy milyen. Szeretnék a vlogokhoz úgy vágni adobeval és vegassal, hogy azok ne fagyjanak le illetve effektezésnél sem árt ha nem vakon csinálom mint eddig :D Játszani is szeretnék alapszinten nem olyan nagy gépigényű játékokkal, mint skyrim lol prototype 2 stb...
előre is köszi ^^
G4560 21k
Gtx 1050ti 45k
GIGABYTE GA-B250M-DS3H 22k
Pure power 10 400w 17k
WD10EZEX 1tb wd blue winyó 15k
8gb ddr4 22k
Összesen kb 144k
Ez is jó lehet, viszont ebben csak 2db memória foglalat van, ami végül is elég lehet. Ettől olcsóbb nincs.
DDR4-es memóriát mennyiért nézel?
Szinte mindegy, hogy milyen RX 460, bár a 4Gb-os időtállóbb lenne, de az jelenleg azt pár napja néztem a PCX-en és ott elég drága volt, most meg nem is látom.
Ajánlani tudom még a bluechip.hu -t.
Ott is van gép összerakás (ha ez egyáltalán szempont)és ott picit olcsóbb a kártya és az összeszerelés is.
Ha az nem szempont, hogy összerakják a gépet, akkor a compker.hu -t ajánlom, ott elég jó árak szoktak lenni még a PCX és a bluechiphez képest is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!