Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék a gépembe még egy...

Szeretnék a gépembe még egy rendszerhűtőt, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
egy darab 4 pin-es csatlakozó van az alaplapon, és hátul szívja ki a gépházból a levegőt egy arctic f12-es ventilátor. Előre is szeretnék egyet, mivel tudom úgy megosztani a csatlakozást, hogy ne legyen nagyon kusza a kábelezés?
2017. máj. 21. 00:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél.
2017. máj. 21. 00:34
 2/8 A kérdező kommentje:
oké idáig én is eljutottam :D
2017. máj. 21. 00:36
 3/8 A kérdező kommentje:
ha jól nézem, akkor a pwm pst ventinek eleve van elosztója, így nem kell külön hozzá. Az nem baj, ha a mostani nem pwm, csak "sima" f12?
2017. máj. 21. 00:40
 4/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Mekkora venti megy be előre?
2017. máj. 22. 17:38
 5/8 A kérdező kommentje:
12 centist be lehet rakni, hátul is olyan van, gondoltam előre is azt tennem. Bitfenix neos házam van egyébként...
2017. máj. 22. 17:56
 6/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ú nekem is pont ilyen van :3 Előre tudtommal Bitfenix ventik kellenek azokból is ilyen kerek LP fajta.
2017. máj. 22. 20:01
 7/8 A kérdező kommentje:
nem, van itthon egy sima 12 centis venti, és belefér, szóval nincs spec. igénye. A kérdés lényege, hogy ha veszek egy pwm pst-s ventit, aminek van elosztója, akkor hozzá lehet-e kötni egy sima, nem pwm-es ventit?
2017. máj. 22. 20:36
 8/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Igen.
2017. máj. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!