Ventilátor fordulat hardveresen csökkenteni hogyan?
Figyelt kérdés
Szoftveresen sikerült speed fan szoftverrel.
Próbáltam biosban, de nem találtam sehol venti fordulattal kapcsolatosan.
Acer az asztaligépem.
Esetleg valaki tudna segíteni?
#ventilator-fordulat-csokkentes-hardveresen
2017. jún. 8. 15:48
2/9 3 napos mákos lecsó válasza:
Köss elé ellenállást.
3/9 anonim válasza:
Rakj be egy ellenállást. Ha szabályozni is akarod, akkor változtathatót.
4/9 anonim válasza:
Van Acer asztali gép?Procit meg alaplapot is ők gyártják?Ha régi bioszod van,akk abban nem nagyon fogsz tudni venti fordulatot állítani!És milyen ventit akarsz állítani?A táp ventit?
5/9 3 napos mákos lecsó válasza:
Köss elé ellenállást.
6/9 Hominida válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Proci ventije és egy másik mely lényegében az alaplapot hűti talán.
Igazánól fogalmam sincs mi az az ellenállás, szóval örülnék a részletesebb segítségnek.
Előre is köszönöm.
2017. jún. 8. 16:55
8/9 3 napos mákos lecsó válasza:
Jé még egy ember aki nem jàrt Fizika és Technika órákra se. Na az ilyenektől szoktam kiakadni.
Keress rá mi az az ellenállás!
9/9 Hominida válasza:
Kérdező, ha nem tudod, hogy mi az az ellenállás, akkor jobb, ha nem is próbálod innen megtudni, mert szóba sem jöhet, hogy bütykölni kezdj. Még hazavágod a gépedet. Keress olyan kész megoldást, amikor egy szabályozót kell beiktatnod az alaplap és a ventilátor közé, kábellel. Kérj segítséget boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!