Mit esznek az emberek a Ryzen procikon? (Játékra)
Megértem, hogy játékon kívül jobb a sok mag,meg szál,de a játékoknál katasztrófa... Komolyan nem értem! :D
Csak nézem és nézem a teszteket és még egy 2!éves i5-ös is leveri az új R5-ös ryzeneket szinte minden játékban, a jelen generációról nem is beszélve!
Kicsivel, de drágább hozzá az alaplap és gyengébb teljesítményt nyújt, mint az intelek ugyan azon, vagy néha még magasabb áron is...
Valaki magyarázza már el nekem ezt a logikát! :D
Köszi
"AMD által pénzelt"
Nem tudom hogy ismered-e az Intel történelmét. Ha nem akkor egy kis ízelítő :
Éveken át adott kedvezményt (pénzelt) különböző számítógépes cégeket (Asus Dell lenovo stb) hogy csak az ő processzoraikat használják. Pénzelték a Windows, hogy akármilyen nem eredeti Intel processzor esetén (amilyen az AMD), használjon egy elavult instruction set-tet amivel nagyság rendekkel lassabban fut majd az OS.(ezt a taktikát már kezdi is újra az Intel) Ez nem csak mese, hisz per is volt belőle,amit az AMD nyert.
A "fair" verseny miatt monopóliumot nyert az Intel, és a játék készítők más processzor hiányában az Intel re optimizáltak.
Következőnek amikor azt mondod hogy AMD által pénzelt, gondolj egy kicsit bele, hisz helyesen így lenne : "az Intel által épp nem pénzelt játékok."
Ennyi baromságot rég olvastam egy helyen a sok AMD fanboytól. Hogy a 470 veri a 1060-at, meg a 970 is! Hmmm meséljetek még! :D
A valóság az, hogy a szénné húzott 580-ast, amit elvileg a 1070 ellen lengettek be, még a 1060 3 gb is lever sok helyen, nem hogy a 470-et.
A 470-et vigyétek bányászatra, arra kiváló! :D
Röhejes ez az AMD-imádat és kognitív disszonancia, ami ebben az országban megy. Tizen-egynéhány éve hallgatom, hogy "most jön az új AMD proci/videokártya, az aztán meg**** mindent", aztán megjelenik, és nem történik semmi.
Én szeretném a legjobban, ha igazi verseny lenne a két gyártó között, de hiába a Ryzen, egy fecske nem csinál nyarat.
"A valóság az, hogy a szénné húzott 580-ast, amit elvileg a 1070 ellen lengettek be, még a 1060 3 gb is lever sok helyen, nem hogy a 470-et. "
Te nem is kicsit vagy eltévedve, a 1070-nek jelenleg nincs konkurense, és nem a 1070 ellen küldték az 580 hisz lényegében az egy húzott 480 hanem a 1060 6GB ellen.(tudtommal az egyik Vega lesz a 1070 kihívója)
A 470 meg nem lebecsülendő, konkrétan ott van a 480 nyakán, nem is csoda hogy az 570 is már simán beéri.
Azért megnézném hogy a 1060 3GB hol veri el az 580-t.
Már megint olyanok osztják itt az észt akiknek nem kéne...
"Röhejes ez az AMD-imádat és kognitív disszonancia, ami ebben az országban megy."
Én pedig azt látom, vagy akárkit megkérdezek mindenki nVidia+Intel fan, nem a GYK-ból kell kiindulni.
Jó magam pártatlan vagyok, leírtam a véleményem ha nem értesz vele egyet akkor érveket várok.
Nem is mondta senki hogy az első Ryzen meg fogja váltani a világot, hanem elkezdődött a piaci verseny és a későbbi generációk lesznek igazán jók.(az Intel is kénytelen lesz normálisan árazni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!