Ha már lassan itt a zen proci akkor mi az istennek vesznek még az emberek FX szériás processzort?
Figyelt kérdés
Nem egy ismerősöm építkezett FX8300-as alapokra tavaly is. Most ha az alapoktól épít az ember nem lenne okosabb egy intelre építkezni ?? Főleg , hogy nemsokára itt a ZEn is.2017. jan. 29. 18:30
1/10 anonim válasza:
Nyilván mert nem értenek hozzá, és csak annyit látnak belőle, hogy 8 magos.
2/10 anonim válasza:
Mert nekik MOST van szükségük számítógépre, és nem hónapok múlva. Te is megveszed a drágább wc papírt, hiába tudod, hogy 3 hónap múlva feleannyiba fog kerülni.
3/10 Donald J. Trump válasza:
Mert pár "szakmai" oldal áldásos hatásának hála a magyar emberek AMD-fétisben szenvednek.
4/10 anonim válasza:
Vagy nem követik a híreket, vagy nem fejlesztenek hanem nulláról építkeznek. Én is ráérek, 8350 em van, oké, hogy nem olyan gyors mint kellene de nincs az a játék amivel ne boldogulna el, na de ha mondjuk egy régi c2q ot hajtanék a tököm se várna(vagy ha mondjuk most rögtön megsülne, a hajamra kenhetem hogy márciusban lesz jobb vétel).
5/10 Dongaben válasza:
Aztán...ki tudja, milyen lesz ez a "ZEN"?
6/10 anonim válasza:
Már lassan egy éve hallgatom, hogy "jön a Zen". Nekem pedig kellett egy gép és vettem egy AMD-s konfigot. És azóta nézem, ahogy "jön a Zen".
7/10 anonim válasza:
Ez így van,a ZEN rengeteget késett.Aki már akart venni AMD-s konfigot az már vett.
Másrészt aki meg most akar venni konfigot annak meg ott vannak a Kaby Lake CPU-k amiknek megy le szépen az ára.
Szóval sokat várunk a ZEN-től,a kérdés az hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket vagy csalódás lesz.
8/10 anonim válasza:
Azért mert nem rosz proci még ma sem igaz nemai gyerek de mindenel elboldogul nem draga és pl egy fx8300 megverekszik egy i7 5xxx el barmikor tapasztalat többi intelbu..i meg mondhat amit akar!
9/10 anonim válasza:
Én távolról sem vagyok intel bzi, de ez baromság. A második generációtól is le volt maradva 5-8 százalékkal ha az összes magot használta a program, ha kevesebbet akkor meg sokkal jobban. Munkagépnek ettől még jó választás volt, mert fele annyiba sem került mint egy i7, de átlagfelhasználás alatt soha nem voltak egy súlycsoportban.
10/10 anonim válasza:
Kedves utolso én sem vagyok Amd fan sem intel elenes de készvagyok neked bebizonyitani egy. procesor tesztel hogy birkàk vagytok és nem you tube vagy kis pista àltal agyonvàgot videoval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!