Melyik processzort válasszam? I5-3570 vagy AMD FX-8350 vagy i3-7100? Esetleg tudtok jobb processzort 55000Ft-on belül?
Milyen célra lesz? Játék vagy filmezés?
Milyen VGA lesz mellette?
Én intel párti vagyok és 3570k -t hajtok, játékra jobb a 3570 mint a 7100, AMD elég combos proci és bizonyos játékokban van is előnye a 3570hez képest viszont komoly alaplap-táp és hűtővel érdemes felruházni hogy stabilan ki jöjjön az előnye ;)
Részemről i5 re +1 :)
3570-et akkor ha van már egy 1155-ös lapod, és olcsón tudod megszerezni használtba.
FX8350-et akkor ha van egy erősebb 970-es vagy 990-es chipsetű lapod legalább egy Deepcool Gammaxx 300 hűtővel.
i3 7100 kuka ötlet, inkább egy B150-es lap meg egy Pentium G4560.
Én 4. generáció alá nem mennék.
Akár egy használt i7 4770 lehetne a legjobb választás, ahogy előttem is írták. Elromolni ezek a procik nem fognak, szóval nem kell félni azért mert használt. De egy i5 4460 is jobb lenne. (Mindegy melyik i5 vagy i7, a lényeg hogy 4. gen legyen legalább.
Miért, a 3. gen miért nem jó? :D
Ajánlom, hogy nagyon jó érvet hozz fel...
Legalábbis akarok egy nagyon jót röhögni, mert így amit leszűrtem az írásodból az alapján szerinted a 3. generáció már nem elég erős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!