Miért csak az én gépemmel működik a winyó?
Figyelt kérdés
van egy samsung 500gb-s winyóm (sata2) az én gépembe zokszó nélkül megy, el lehet távolítani is akár úgyis mint egy USB eszközt. mások gépébe beledugom előfordul hogy meg se nyikkan csak forog odabennt mert érzem hogy remeg de a gép észre se veszi (pedig ua. az oprendszer) a másik eset meg hogy kiírja hogy új hardver de aztán kiírja hogy sikertlen telepítés a hiányzó fájlok miatt. de mikor visszahozom haveroktól itthon beteszem és a gép azonnal beveszi. miért van ez?? a jumperhez nincs utasítás de gyanítom masteren van. a winyón nincs oprendszer. a másik winyóm amin az op van szintén master. akor az én gépembe hogy fér meg két master?2010. máj. 17. 23:26
1/3 anonim válasza:
Sata esetén nincs értelmezve a Master/Slave funkció.
A boot sorrendet a csatlakozók határozzák meg az alaplapon, a sata_0-t veszi Master-nek.
2/3 A kérdező kommentje:
noh ezt sem tudtam :D eddig úgy voltam vele hogy oda dugom ahová befér a kezem.
de ez még mindig nem magyarázza hogy mért nem indul. a winyón nincs oprendszer és semmiféle boot file, szimpla adathordozó. bár bootol ha kell mert telepítettem már róla windows7et
2010. máj. 18. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!